'Ulusal Cumhuriyet Ordusu', Dugina Suikastını Üstlendi

TAKİP ET

Rus diktatörü Vladimir Putin rejiminin propagandacılarından biri olan Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina uğradığı bombalı suikast sonucu öldürüldü. Asıl hedefin Dugin olduğu iddia edilen saldırıyı Ulusal Cumhuriyet Ordusu adlı bir örgüt üstlendi.

Rus diktatörü Vladimir Putin rejiminin propagandacılarından biri olan Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina, bindiği babasına ait araca yerleştirilen bombayla öldürüldü.

Rus Faşist Aleksandr Dugin'in Kızının Aracı Havaya Uçtu


Dugina'nın öldürüldüğü saldırıyı Rusya'da faaliyet gösteren Ulusal Cumhuriyet Ordusu adlı milliyetçi bir örgüt üstlendi.

Putin'i Savaş Suçlusu İlan Ettiler

Örgüt tarafından saldırının ardından yayımlanan manifestoda diktatör Putin, "Slav halkları arasında kardeşlik savaşı başlatan ve Rus askerlerini anlamsızca ölüme gönderen bir savaş suçlusu" ilan edildi. "Haklarından mahrum bırakılmış insanların tiranlara karşı isyan etme hakkına sahip olduğuna inanıyoruz" denilen bildiride, "Putin bizim tarafımızdan tahttan indirilecek ve yok edilecektir!" ifadeleri kullanıldı.

"Rusya İnsanlığın Düşmanı Değildir"

Rusya'nın ve komşularının yıkımını durdurmayı ve tüm Rus halkının servetini yağmalayan bir avuç Kremlin yanlısı iş adamının faaliyetlerine son vermeyi amaçladıklarını belirten grup, "Dünya Rusya'nın düşmanı ve Rusya insanlığın düşmanı değildir. Bunu eylemlerimizle kanıtlayacağız" açıklamasını yaptı.

Bildiride, tüm Ruslara Ulusal Cumhuriyet Ordusu saflarında Putin diktasına karşı birlikte savaşma çağrısı yapıldı.

ulusal cumhuriyet ordusu ulusal cumhuriyet ordusu rusya rus darya dugina aleksandr dugin suikastını üstlendi