Ümit Milli Takım Galatasaray ile Oynadığı Hazırlık Maçında Sahadan Çekildi

TAKİP ET

Galatasaray'ın Florya'da Ümit Milli Takım ile karşılaştığı hazırlık müsabakasında Marcao'nun milli oyuncu Dervişoğlu'na tokat atması üzerine teknik direktör Tolunay Kafkas, Milli Takımı ikinci yarıda sahadan çekti.

Liglere verilen milli maç arasında Galatasaray, Ümit Milli Takım ile hazırlık maçı oynadı. Florya'da oynanan müsabakada Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas, 70. dakikada takımını sahadan çekti.

Herhangi bir yayıncı kuruluşla anlaşılmadığı için görüntüleri olmayan müsabakada Ümit Milli Takımın sahadan çekilme sebebinin ise Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun Ümit Milli Takım forması giyen Halil Dervişoğlu'na tokat atması olduğu iddia edildi.

0-0 sona erdiği duyurulan müsabakanın ardından Galatasaray, bir açıklama yayımladı:

"Futbol Takımı’mızın, Süper Lig’de oynayacağı Alanyaspor müsabakası hazırlıkları kapsamında Ümit Milli Takımı’mız ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynadığı maça ilişkin Fanatik Gazetesi’nde yer alan “özel” içerikli haber ile alakalı bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Karşılaşmanın 65. dakikasında milli oyuncumuz Halil Dervişoğlu’nun hakemin düdüğünden sonra topa vurmasının ardından oyuncumuz Marcao Teixeira ile arasında bir tartışma yaşanmış, bu ikili diyalogdan dolayı her iki oyuncu da maçın hakemi tarafından uyarılmıştır. 

İki oyuncunun birbiriyle tokalaşmasının ardından müsabaka yaklaşık 10 dakika daha devam etse de, teknik direktörümüz Fatih Terim’in, Ümit Milli Takım Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas’a yaptığı maçı bitirme teklifi üzerine, iki tarafın karşılıklı anlaşması, aynı zamanda kötü hava koşulları nedeniyle istenilen performansa ulaşılamamasından dolayı müsabaka planlanandan erken tamamlanmıştır."

marcao tff galatasaray ümit milli takım florya tokat halil dervişoğlu tolunay kafkas fatih terim