Ümit Özdağ'dan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suriyeli Cevabı

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP'li Cumhurbaşkanı'nın Suriyelilerle ilgili tepki çeken sözlerine yanıt verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, şehirdeki Suriyelilerin sayısının süratle artışına ilişkin uyarılarda bulunmuş ve "Suriyeliler'e vatandaşlık, seçme ve seçilme hakkı verilmesi büyük hata oldu. Böyle giderse biz azınlığa düşeceğiz. 12 yıl sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Suriyeli olacak. Toprak almaları yasak ama Türk ortakları üzerinden ara senediyle sürekli toprak alıyorlar. Uyarıyorum: 'Hatay gidiyor'" demişti.

Önlem Alınmazsa 12 Yıl Sonra Hatay Suriye'ye Teslim


AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise "Biz seçimi kazandığımızda bu ülkedeki mültecileri ülkelerine göndereceğiz diyorlar, biz göndermeyeceğiz" demiş, sözleri tepkilere neden olmuştu.

Erdoğan: Muhalefet Seçimleri Kazanırsak Suriyelileri Göndereceğiz Diyor, Biz Göndermeyeceğiz


Erdoğan'ın sözlerine cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Biz diyoruz ki Türk milletine söz veriyoruz: Bir sene içerisinde 365. günün 24. saatinde Türkiye'deki Suriyeliler, son Suriyeli Türkiye'yi terk etmiş olacak" dediği bir TV programının görüntülerini paylaştı.

 

zafer partisi ümit özdağ recep tayyip erdoğan suriyeli cevabı göndermeyeceğiz göndereceğiz