Ümit Özdağ'dan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözlerine Çok Sert Cevap

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Ümit Özdağ'a adını söylemeden, "istihbaratçı artığı" diyerek seslendi ve konuyu yeniden Kemal Kılıçdaroğlu'na getirdi. Buna cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. 

Zafer Partisi'nin kurulmasıyla Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki kayıkçı kavgasını bitirdiğini belirten Özdağ, "sistem partilerine" sert eleştiriler getirerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun aslında 10 milyon sığınmacı ve kaçağa ses çıkarmadığını ve "Onlara vatandaşlık vereceğiz" dediğini iddia etti.

"Zafer Partisi'nin muhalefeti sadece saray rejimine değil iktidarı ve sözde muhalefetiyle birlikte mevcut sistemedir" diyen Özdağ, CHP'li belediyelerde AKP'li müteahhitlerle birlikte vurgunların devam ettiğini öne sürdü.

Muhalefete sert sözler sarf eden Özdağ, Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine ise şu cevabı verdi:

"Erdoğan 'istihbaratçı artığı' demiş bana. Enişten mi söyledi? Evet, evet, eniştenden mi duydun? Ben istihbaratçı değilim ama senin devlet yönettiğini zannedip FETÖ'cü istihbaratçı artıklarıyla, Tuncay Güney'le Ergenekon davasını oluşturduğunu, Şemdin Sakık gibi bir asker katiliyle Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u tutuklattığını, devletin harim-i ismeti olan Özel Kuvvetler Komutanlığı arşivini FETÖ'cü yargıçlara teslim ettini biliyorum.

"Gel Televizyonda Tartışalım"

Sayın Erdoğan, yirmi senedir bu yana Türk devletinin tüm bilgileri, dosyalar, dinlemeleri senin elinde. Benimle ilgili olanlar da. Hadi al onları gel, televizyonda tartışalım. Ama biz TV'de tartışmadan önce sen Erbakan Hoca'nın seninle ilgili kayıtlarda duran iddialarına cevap ver.

"Sen Türk Olan Hiçbir Şeye Değer Vermiyorsun"

Bana 'değersiz' demişsin. Tabii ben senin için değersiz olacağım. Ben Suriyeli değilim, Türk'üm. Ben senin Türk milletine değer vermediğini biliyorum. Sen Türk olan hiçbir şeye değer vermiyorsun. 300 bin Türk geldi Bulgaristan'dan onlara karşı çıktın Türk oldukları için, 7,7 milyon Suriyeliye 100 milyar dolar harcadın. Onlara çok değer verirsin. 

"Benim Kitaplarımı Üst Üste Koysak Senin Boyunu Aşar"

İstihbaratçı değilim ama bak ben iyi bir bilim adamıyım. Senin hayatın boyunca tek bir kitabı başından sonuna kadar okumadığını tahmin ediyorum ama benim kitaplarımı üst üste koysak senin uzun boyunu aşıyor. 

"Konuşmandaki Tek Doğru Taraf Bu"

Benim bir görev emrini yerine getirdiğimi söylemişsin. Konuşmandaki tek doğru taraf bu. Erdoğan bak bu gerçekten doğru. Benim bir görev emrim var ve ben bu görevi senin politik yaşamındaki en büyük düşmanın olan ismini yüzlerce tesisten sildiğin, milletin kalbinden çıkarmak için mücadele ettiğin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten aldım. Atatürk'ün askeri, istihbaratçısı, bilim insanı, köylüsü, işçisi olmak her Türk için en büyük şereftir. Türk milli ve üniter devletini savunmak bütün Zafer Partililerin ve benim görevimdir. 

"2023 Senin İçin Final"

Son olarak '2023 bir final değil başlangıç' demişsin, bak burada yanılıyorsun. Senin için bu final ama Türk milleti için Cumhuriyet'in 2. yüz yılı anlamında bir başlangıç olacak. Sen gideceksin. Senle birlikte Suriyeliler de gidecek."

ümit özdağ recep Tayyip Erdoğan akp cevap çok sert zehir zemberek