Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu İle İlgili Sert Sözler: İlkesiz, Kutsalı Olmayan Politikacı, Halkı Bir Daha Kandıramaz

TAKİP ET

Ümit Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sert sözler sarf etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığına aday göstermişti. 

Ümit Özdağ, Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı: Göreve Çağırıyoruz


Buna yanıt veren Mansur Yavaş, soruya tam anlamıyla "cevap vermeyerek" cevap verdi. 

Mansur Yavaş'tan Özdağ'ın Çağrısına Yanıt


Haberler.com'a açıklamalarda bulunan Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'dan sonra en iyi AKP'li" yorumunu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ise Özdağ, "İmamoğlu, nöbetçi cumhurbaşkanı adaylığı yaptı, belediye başkanlığından çok. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle fotoğraf verip onların sağladığı ortamda, İstanbul'a dönüp Göktürk Abideleri'ne atıfta bulundu. Bu klasik oportünist, ilkesiz, hiçbir kutsalı olmayan politikacı tavrı. Kutsalı olmayanların halkı kandırması mümkün değil. Halkı bir defa kandırırsın. O kontenjanını kullandı, şartlar çok uygundu kazandı. Bir daha kandıramaz" ifadelerini kullandı.

"Meral Akşener'in Telefonu Bende Kayıtlı Değil"

Melis Yaşar'ın kendisine yönelttiği "Meral Hanım'la bir görüşmeniz, diyalogunuz var mıdır?" şeklindeki soruya yanıt veren Özdağ, "Bende telefonu kayıtlı değil. Ama kendisini televizyonda tartışmaya çağırdım. Tekrar ediyorum, gelsin konuşalım" dedi.

ümit özdağ ekrem imamoğlu ile ilgili sert sözler