Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e Çok Sert Sözler: FETÖ, PKK, HDP...

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i televizyonda tartışmaya davet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada sığınmacı sorununa ilişkin "Tek sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır" demiş, ancak sığınmacı sorununun "nefret-sevgi" kutuplaşmasıyla tartışılmasının "Erdoğan'ın değirmenine su taşımak" anlamına geleceğini belirterek isim vermeden Zafer Partisi'ni de eleştirmişti. 

Akşener: Artık Türkiye'de Modern Bir Devletten Bahsedilemez


Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı da Meral Akşener için "zevzek" demişti. 

Zafer Partisi'nden Akşener'e: 'Zevzek'

Televizyona Davet

İYİ Parti lideri Akşener'e yönelik bir açıklama yapan Ümit Özdağ, resmi Twitter hesabından "Sayın Akşener, gelin bu konuyu televizyonda tartışalım. Cessaretiniz varsa... Hani 'Dayak yerim, posta yemem' diyordunuz ya bu sözünüze güvenerek sizi davet ediyorum. İstediğiniz zaman istediğiniz televizyonda" mesajıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Değerli yurttaşlarım, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Zafer Partisi'ne çok ağır sözlerle Meclis'te yaptığı grup konuşmasında saldırdı. Zafer Partisi'ni orta çağ kafasına sahip olmakla suçladı, sığınmacılara karşı ayrıştırıcı ve düşmanca bir dil kullanıyormuş Zafer Partisi ve kirli bir zihniyeti temsil ediyormuş, vicdansız olup sığınmacılara sövmekle suçlanıyoruz.

HDP, PKK, AKP, DEVA...

Öncelikle şunu söyleyeyim, Zafer Partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir partidir ve İYİ Parti gibi Türkiye Cumhuriyeti devletine, Atatürk'e saldıran, 1924 anayasasını yok sayan ve 1921 anayasası konusunda HDP'yle, PKK'yla, AKP'yle, DEVA Partisi'yle, Gelecek Partisi'yle, özetle Hürriyet ve İtilaf geleneğiyle bir araya gelip imza atacak bir parti değildir. Zafer Partisi, Türk milletinin ve Atatürk'ün partisidir ve öyle olmaya devam edecektir. Orta çağ kafasına sahip olanlar FETÖ gibi terör örgütleriyle utanmadan Türk milliyetçilerine karşı iş birliği yapabilenlerdir. Vicdansız olanlar onlarca Türk genci sokaklarda Suriyeli çeteler tarafından öldürülürken bir tanesinin annesine telefon edip başın sağolsun diyemeyen Meral Akşener gibi siyasetçilerdir.

Biz Zafer Partisi olarak öldürülen çocuklarımızın yanında olduk ve onları öldüren Suriyelilere karşı en sert dili kullandık. Ancak Suriyelilerin Suriye'ye Türkiye'nin dostları olarak dönmesi gerektiğinin sürekli altını çizdik. Ve Türkiye'nin önüne İYİ Parti'nin ve diğer sarı muhalefetin yapamadığı bir projeyi koyduk: Anadolu Kalesi Projesi. Hepsi bir yıl içinde ülkelerine dönecek. Devletler hukukuna göre, Türk milli hukukuna göre ve insani şartlar altında. Biz devlet yönetmek nedir biliriz, Atatürk'ten öğrendik, ya siz kimden öğrendiniz?"

ümit özdağ meral akşener iyi parti zafer partisi