Ümit Özdağ'dan 'PKK Vekili Gergerlioğlu'na Sert Cevap

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun iftirasına yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun iftirasına sert cevap verdi.

Özdağ resmi Twitter hesabından "Eli kanlı, pkk vekili Gergerlioğlu’na cevabımdır. Eğer yitirilen canların suçlusunu arıyorsanız aynaya bakın, katili ve azmettiricisini göreceksiniz" ifadeleriyle yaptığı videolu açıklamasında şunları söyledi:

"İzmir'de çalışan 3 Suriyeli sığınmacı bir yangın sonunda hayatlarını yitirmişler. Bu 3 Suriyelinin bir yangında hayatını yitirdiklerine dair tespitler, İzmir İtfaiyesi ve polis tarafından gerçekleştirilmiş. Tutanaklarda sabit duruyor.

Hal böyleyken HDP adlı partimsi yapının milletvekillerinden bir tanesi, Gergerlioğlu, İçişleri Bakanı'na yönelik bir soru soruyor ve bu yangında ölen Suriyelilerin yangında değil, bir cinayet sonucu yakılarak öldürüldüklerini iddia ederek 'Bu eylemde Ümit Özdağ'ın açıklamalarının etkisi var mı?' diyor.

Buradan Gergerlioğlu ve benzerlerine cevap veriyorum. Türk gençleri Suriyeliler tarafından bıçaklanarak katledilirken, Ayşegül adlı kızımız bir Afgan tarafından kafatası bir taşla parçalanarak öldürülürken susan ve sinsice gülen siz ahlaksızlar, siz Türk, Türkiye ve vatan düşmanları, siz terörizmin pis ve alçak iş birlikçileri, Türk askerinin, Türk jandarmasının, Türk istihbaratçısının, Türk köylüsünün kanını elinde taşıyan alçaklar! 

Şimdi utanmadan bir yangında ölen insanların suçunu Ümit Özdağ'a mı atıyorsunuz? Canınız cehenneme!"

zafer partisi ümit özdağ gergerlioğlu pkk hdp suriyeliler