Ümit Özdağ'dan Tutuklu Türk Milliyetçisi Gazetecilere Destek

TAKİP ET

Ümit Özdağ, tutuklu Türk milliyetçisi gazeteciler hakkında Sincan Kapalı Cezaevi önünde basın açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, tutuklu Türk milliyetçisi gazeteciler ve gençler hakkında Sincan Kapalı Cezaevi önünde basın açıklaması yaptı. Türk milliyetçisi gazeteciler Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı aylardır hukuksuz şekilde hapiste tutuluyor. 

"Türk Milliyetçilerine 1918-1922 arasında İstanbul’da işgal güçleri nasıl davranıyorlar ise Saray rejimi de cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Ankara’da öyle muamele ediyor." diyen Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"İki ayı geçti. Suçları ne? Yalan haber yaymak. Haberin yalan olduğuna kim karar veriyor? Neye göre yalan? Eğer İletişim Başkanlığına göre yalansa geçin onu. Halkı kin ve nefrete kışkırtma, bu vatanseverlerin attıkları tweetlerden yaptıkları haberlerden dolayı kim kin ve nefrete kapılmış ve hangi eylemi yapmış Ortada bir tane eylem yok.

Şu anda arkada Sincan Kapalı Cezaevinde yatan arkadaşlarımız da ülkelerini, içeride yatırdığınız için sevmekten vazgeçmeyecek. Daha fazla sevecek. Bundan sonra Zafer Partisi olarak bu konuyu sabırla bekledik. Her gün gündemde tutacağız."

ümit özdağ serkan kafkas süha çardaklı zafer partisi