Ümit Özdağ İçişleri Bakanı Soylu'ya Meydan Okudu

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İçişleri Bakanı Soylu'ya meydan okudu.

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dünkü hakaretlerinden sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gideceğini açıklamıştı.

Özdağ, "Bunu rahmetli Muzaffer Özdağ ve 87 yaşındaki annem gönül Özdağ adına yapıyorum. Süleyman Soylu'da da zerre kadar erkeklik varsa çıkar benim ona söyleyeceklerimi dinler." dedi. 

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na tek başıma gideceğim. Bu süreci sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak izleyebilirsiniz... Partililerimiz ve vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığı önüne GELMEMELERİNİ rica ediyorum." dedi.
Özdağ önce Zafer Partisi Genel Merkezi'ne geldi. AjansMuhbir'in paylaştığı videoda Özdağ'ın, partililer tarafından "Bozkurt Ümit" sloganlarıyla karşılandığı görüldü.
 

TamgaTürk'ün İçişleri Bakanlığı önünden bildirdiğine göre ise İçişleri Bakanlığı'nın önü henüz sakin. 



Özdağ'ın gidişi öncesinde gazeteciler Bakanlık önünden uzaklaştırıldı. Gazetecilerin Meclis tarafına gönderildiği ifade edildi.

Ümit Özdağ Başkanlık Divanı'nı Topladı

Ümit Özdağ Bakanlığa gidişi öncesinde Başkanlık Divanı'nı topladı. Twitter'dan paylaşım yapan Özdağ, "İçişleri Bakanlığı'na gitmeden önce Başkanlık Divanı'ndayız..." dedi.

Polis Özdağ'ı Engellemeye Çalıştı: Arbede Çıktı

Polisin Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı önüne gitmesine engel olması ve arbede nedeniyle Özdağ'ın durmak zorunda kalmasının ardından Özdağ, yüksek bir noktaya çıkarak basın açıklaması yaptı.

"Türkiye Dünyanın Lunaparkı Değil"

Burada yaptığı açıklamada "Türkiye dünyanın lunaparkı değil, her ipini koparan gelemez" diyerek sınır güvenliğinin önemine dikkat çeken Özdağ, kendisine galiz hakaretler eden Süleyman Soylu'ya karşısına çıkmadığı için ateş püskürdü:

"Soylu sen Oflu değil misin? Oflu değil kofmuşsun. Süleyman senden korkan senin gibi olsun, görevin bittiği zaman tutuklanacaksın. Cumhuriyet'in en büyük kriminalisin.

Süleyman Soylu'nun korkağın teki olduğunu bugün bütün Türkiye gördü.

Süleyman, bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek ya da sen çıkıp özür dileyeceksin."

Özdağ basın açıklamasının ardından ayrıldığı sırada polis ve gazeteciler arasında gerginlik çıktı. Muhbir'in aktardığı görüntülere göre ATV muhabirinin İçişleri Bakanlığı'nın Özdağ'ın açıklamasına "izin vermediği" ile ilgili yalanını ayrılmak istediği sırada duyan Özdağ, "ATV, izin vermedi değil, Süleyman korktu. Gerçek bu. Çünkü Süleyman gücünü oturduğu kaynakta oturuyor. Onun dışında bir sıfır bu adam. Polisin kaynaklarını şahsi emelleri için kullanıyor. Siyasi şantajları için kullanıyor. Bunu bütün Ankara biliyor. Kimse söylemiyordu ama ben şimdi söylüyorum. Tamam mı Süleyman? Sen bir korkaksın! Eğer zerre kadar erkekliğin olsaydı bugün burada olurdun. Odana saklandın! İstanbul'dan bile polis getirdin. Ayıp sana. Sen mi terörle mücadele edeceksin? Hani Murat Karayılan'ı getirecektin? Bak hala orda!" diye konuştu.
Bunun ardından yukarıdaki görüntülerdeki arbede meydana geldi. Polis ve akit gazetesi muhabiri arasında gerginlik yaşandı.

Muhabirin ceketinin düğmesinin koptuğu görüldü.



ümit özdağ içişleri bakanlığı zafer partisi genel merkezi zafer partisi