Ümit Özdağ: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'e Sesleniyorum, Mansur Yavaş'ı Aday Gösterin!

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'e seslenerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı için aday gösterilmesini istedi.

Partisinin Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun YSK verilerine göre vatandaşlık verilen Suriyelilerin sayısını bildikleri ve endişe verecek sayıda Suriyeli seçmen olmadığına yönelik açıklamasına tepki gösteren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun hükümetin rakamlarına inandığını ve bu rakamların doğru olmadığını söyledi.

"Seçmen listelerin nasıl manipüle edileceğine dair bilginin hem Sayın Kılıçdaroğlu'na hem Sayın Akşener'e açık bir şekilde, kıdemli bir politikacı ve eski bir bakan tarafından verildiğini biliyorum" diyen Özdağ, iki liderle görüşen ismin "1 milyon 300 bin yabancıya vatandaşlık verdiler" diyerek uyarıda bulunduğunu açıkladı.

"Mansur Yavaş'ı Aday Göstermeye Davet Ediyorum"

"Buna rağmen eğer susuyorsanız ve bu konuda 'Sorun yok' açıklamasını yapıyorsanız kendi seçmeninizi aldatıyorsunuz demektir" diyen Özdağ, "Bunu yapmadığınızı ispatlamak için elinizde bir fırsat var. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, sayın diğer altılı masada oturan liderler! Sizi sağduyuya, Türk milletinin egemenlik hakkını savunmaya, vatandaşlık vererek Türkiye'de milli iradeyi tahrip etmeye yönelik çabaya karşı cephe almaya ve artık altın gününe dönüşen altılı masa toplantılarıyla milleti oyalamayı bırakıp Sayın Mansur Yavaş'ı aday göstermeye davet ediyorum" çağrısında bulundu.

"Türk Milleti Yoruldu, Türk Milleti Erdoğan Sonrasında Kazasız Belasız Parlamenter Demokrasiye Dönmeyi Arzu Ediyor"

"Türk milleti yoruldu. Türk milleti kazasız, belasız, herhangi bir sıkıntı çıkmadan Erdoğan sonrasında parlamenter demokrasiye dönmeyi arzu ediyor. Ekonomik krizin baskısı altında, insanlar aç biilaç büyük çöküşün ve bu çöküşün getirdiği büyük bir kızgınlığı yaşıyorlar. Sokaklar alev alev, çarşı pazar alev alev... Bu kadar ağır bir toplumsal bunalım yaşanırken yapılması gereken şey, insanları umutsuzluğa ve bununla beraber kontrol dışı muhalefete sevk edecek psikolojik altyapıyı oluşturmak değil, insanlara değişimin umudunu verebilmektir. 

"Nisan Ayında Yaptığımız Teklifi Tekrarlıyoruz"

Bu doğrultuda biz Nisan ayında yaptığımız teklifi tekrarlıyoruz. Sayın Mansur Yavaş'ın arkasındaki destek Nisan'dan bu yana daha da artmıştır. Bizim aylar önce gördüğümüzü şimdi altılı masanın diğer siyasetçileri de 'Sahada Mansur Bey görünüyor' diye ifade etmeye başladılar. Günaydın! Yeni mi uyandınız? Şu gözlerinizin açılması il başkanlarınızdan genel başkanlara sıçrasa ne güzel olacak! Mesele ne yazık ki olağanüstü ciddi önemde ve Türkiye'nin geleceğinin karanlığa terk edilmemesi, ülkemizin istilasının durdurulması, milli irademizin sakatlanmasının engellenmesi için biz Zafer Partisi olarak şu ana kadarki politikalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Türk siyasetinin önünü açmak için gereken her hamleyi, diğer partiler hazır olmadan yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuyla paylaşacağız."

ümit özdağ kemal kılıçdaroğlu meral akşener sesleniyorum mansur yavaş aday yapın