Ümmiye Koçak'ın Çağrısına Mansur Yavaş'tan Cevap

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Yün Bebek' filmlerinin dijital ortamda izleyiciyle buluşmasını isteyen Ümmiye Koçak'ın çağrısına yanıt verdi.

2001 yılında Mersine bağlı Arslanköy'de kurulan Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu ve oyun yazarı Ümmiye Koçak, sosyal medya hesabından çağrıda bulunmuştu.

Senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği ödüllü 'Yün Bebek' filminin, dijital ortamda izleyiciyle buluşmasını istediklerini belirten Koçak'a, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi.

Yavaş, "Bir Netflix Türkiye değiliz ancak Anadolu kadınının sesine Anadolu’nun kalbinden ses katmak için filminizi ABB TV ve Başkent Mobil’de yayınlamayı çok isteriz" dedi.

Sosyal medyada Koçak’ın gönderisini alıntılayan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Ümmiye Hanım, uygarlığa sadece kentsel yatırımlarla değil, sanatsal ve geleneksel değerlerimizi koruyarak ulaşabiliriz.

Bir Netflix Türkiye değiliz ancak Anadolu kadınının sesine Anadolu’nun kalbinden ses katmak için filminizi ABB TV ve Başkent Mobil’de yayınlamayı çok isteriz."

 

ümmiye koçak yün bebek mansur yavaş anadolu kadını bir netflix Değiliz Ama yazar ümmiye koçak abb ümmiye koçakın filmini yayınlamak istedi