Umre İçin Arabistan'a Giden İki Kürt, Ronaldo'yu İzlemeye Gidince Tutuklandı

TAKİP ET

Umre ibadeti için Arabistan'a giden iki Kürt iş adamı, ''Gelmişken Ronaldo'yu da izleyelim'' diyerek kafileden ayrılarak maça gittikleri için Suudi Arabistan polisi tarafından gözaltına alındı.

Umre ibadeti için Suudi Arabistan'a giden iki Kürt, ''Gelmişken Ronaldo'yu da izleyelim'' diyerek kafileden ayrılarak maça gittikleri için Suudi Arabistan polisi tarafından gözaltına alındı.

Kürtçü Rudaw'ın haberine göre Mekke'ye hac ve umre turları düzenleyen iki Kürt iş insanı, umre ibadeti için Suudi Arabistan'a gitti. İkili Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun maçını izlemek için ''Gelmişken Ronaldo'yu da izleyelim'' diyerek kafilden ayrılıp Taif şehrine gitti.

Suudi yetkilelerin de bulunduğu maçta fotoğraf çeken ikili, yetkililerin fotoğrafının çekilmesinin yasak olmasına rağmen fotoğraf çekince gözaltına alındı. Taif Genel Sekreteri'nin bu kişilerin serbest bırakılması yönünde karar çıkardığı belirtilirken çıkmaları için bazı prosedürlerin kaldığı belirtildi.

umre hac kürt suudi arabistan ronaldo al nassr gözaltı