Üniversite Öğrencisi Genç Kız Uçakta Tacize Uğradı

TAKİP ET

Elektrik mühendisi K.K.'nin, uçak yolculuğu sırasında yanındaki üniversiteli genç kızı taciz ettiği öne sürüldü.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket eden TK 7162 sefer sayılı uçakta yolculuk yapan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi E.K., elektrik mühendisi K.K. tarafından taciz edildiğini iddia etti. Önce hostesten yerini değiştirmesini isteyen 23 yaşındaki genç kız, uçak Trabzon'a ulaşınca K.K.'den şikâyetçi oldu.

HaberTürk'ün haberine göre, Bursa'da üniversite öğrencisi olan E.K., İstanbul üzerinden tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon'a gitmek istedi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gece yarısı uçağa binen E.K. yolculuğu sırasında  yanına oturan erkek yolcunun kendisini eliyle taciz ettiğini öne sürdü.

"Tekrar Uyarınca Elini Çekti"

E.K. şüphelinin ilk uyarısını dinlemeyip tacize devam ettiğini belirtererk, "Tekrar uyarınca elini çekti. Hemen uçak personeline durumu anlattım ve uyarı yapıldıktan sonra yerim değiştirildi. Bir süre sonra uçak Trabzon'a indi. Polisler geldi ben de şikâyetçi oldum" dedi.

Elektrik mühendisi K.K. ise E.K.'nin hakkındaki suçlamalarını reddetti. Soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcı, K.K.'nin "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan yargılanmasını talep etti. Asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak olan K.K.'nin 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi.

Uçak Taciz Trabzon İstanbul