Ünlü Mücevher Patronu 'Azgın Teke Sendromu'na Yakalandı

TAKİP ET

Ünlü mücevher markası Jival'in patronu Naim Gençoğlu, "azgın teke sendromu"na yakalandı.

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un aktardığı bir dedikoduya göre, Jival'in patronu Naim Gençoğlu (62), "azgın teke sendromu"na yakalanarak evini terk etti.

İddiaya göre 30'lu yaşlarda 3 çocuklu bir kadına aşık olan Gençoğlu'nun yakalandığı sendrom nedeniyle Kandilli'deki evini terk ettiği ileri sürüldü.

Cankurt'un köşesinden aktardığı bilgilere göre Özlem Gençoğlu ile evliliğinden 30 yaşında bir oğlu, 28 yaşında bir kızı ve bir torunu olan Naim Gençoğlu emlakçı bir kadına aşık oldu.

Cankurt yazısında "Üzüntüden kahrolduğunu duyduğum Özlem Hanım, affeder mi bilmem ama umarım Naim Bey bu sendromu atlatır!" ifadelerine yer verdi.

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) Başkanı Dr. Cem Keçe, "azgın teke sendromu" adı verilen hastalığın olarak ilerleyen yaşıyla birlikte durağanlaşan ve dengesizleşen cinsel hayatının erkekleri mutsuzluğa sürüklediğini ve bu duruma direnç göstererek cinselliğini artırmaya çalışması sonucu gelişen bir durum olduğunu söylüyor.

Keçe söz konusu hastalığı, "Cinsel faaliyetlerinin azalmaya başladığı gerçeğinden rahatsız olan erkek; çevresine cinsel hayatında bir değişiklik veya herhangi bir azalma olmadığını, eskisi gibi devam ettiğini göstermek çabası içinde olabilir. Kişi cinsel duygu ve isteklerine esir olur, iradesini ve ahlak ölçülerini ayaklar altına alabilir ve sadece cinsel haz peşinde koşabilir. Hatta ilerleyen yaşlarda kendisinden yaş olarak çok küçük bir kişiyle birlikte olarak hâlâ genç kaldığını ispat etmeyi deneyebilir" ifadeleriyle anlatıyor.

Mücevher Markası Jival'in Patronu Naim Gençoğlu 'Azgın Teke Sendromu'na Yakalandı