Üvey Annesiyle İlişkisi Olan Oğlunu Öldürüp Ormana Gömdü

TAKİP ET

Zonguldak'ta, Aralık'tan beri kayıp olan 32 yaşındaki adamın, babası tarafından üvey annesiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürülüp ormana gömüldüğü ortaya çıktı.

Zonguldak’a bağlı Karadere köyünde yaşanan olayda, iddiaya göre, 55 yaşındaki Seyit Z. bir süre önce ikinci eşi Ü.Z. ile oğlu Aydın Z.’nin bir ilişkisi olduğunu fark etti. Geçtiğimiz Aralık ayında, oğlu ile birlikte ormana giden Seyit Z., ormanlık alanda Aydın Z.’yi öldürdü.

Daha sonra açtığı çukura oğlunu gömen Seyit Z., hiçbir şey olmamış gibi evinde döndü ve hayatına devam etti. Seyit Z., oğlunu soran komşularına ise başka bir şehre çalışmaya gittiğini söyledi.

Aydın Z.’nin uzunca bir süredir kayıp olduğunu ancak ailesinin kayıp başvurusu yapmadığını tespit eden jandarma, baba Seyit Z. ile üvey anne Ü.Z.’yi gözaltına aldı. Seyit Z. jandarmanın sorgusunun arından suçunu itiraf ederek oğlunun cesedini ormana gömdüğünü belirtti. Ormanda inceleme yapan jandarma ekipleri, arama çalışmaları sonucunda Aydın Z.’nin cansız bedenini bularak otopsi yapılması üzere adli tıp morguna kaldırdı.

Olay sonrası Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada “Zonguldak ili Merkez İlçe Karadere Köyü Mudaroğlu Mahallesinde ikamet eden A.Z. (32-E) isimli şahsın 2020 Aralık ayından bu yana ikamet ettiği Karadere köyünde olmadığı ancak ailesinin kayıp şahıs olduğuna dair herhangi bir müracaatta bulunmadığı öğrenilmiştir. Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen istihbari çalışmalar neticesinde şahsın öldürülmüş olabileceği bilgisi alınmış olup yapılan araştırmalar sonucunda şahsın babası S.Z. (55-E) tarafından öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü tespit edilmiştir. Meydana gelen olay ile ilgili olarak adli makamlara bilgi verilmiş, alınan talimatlar doğrultusunda şahsın babası ve üvey annesi gözaltına alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

 

zonguldak köy üvey anne ilişkisi olan iddia oğlunu öldürdü ormana gömdü adam öz oğlu öne sürdü yakalandı bulundu kayıp aydın z seyit z aralık bu yana bulundu jandarma valilik açıklama gözaltı suçlu