'Uykusunda Öldü' Denilen 19 Yaşındaki Genç Kızı Babasının Öldürdüğü Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Diyarbakır'da 'uykusunda öldü' denilerek ihbarda bulunulan 19 yaşındaki İclal Şimşek'in babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Dün öğlen saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde, 112 Acil Çağrı Merkezini arayan aile kızları İclal Şimşek’in uyanmadığını, yaptıkları kontrolde öldüğünü söyledi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri 7’nci kattaki apartman dairesinde yaptıkları incelemede İclal Şimşek’in boynunda izler tespit etti. Bunun üzerine Şimşek’in annesi M.K.,(39), babası Kadri K. ve kardeşleri Ö.K.(25) ile M.K.(16) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Şimşek’in cansız bedeni de otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede ve şüphelilerden ifadeleri üzerine cinayeti Kadri K.nın işlediği tespit edildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, İclal Şimşek’in 2 yıl önce 17 yaşındayken çocuk gelin olarak evlenip Mersine yerleştiği, eşiyle yaşadığı sorunların ardından tekrar babasının evine döndüğü ve zaman zaman şehir dışında kalıp daha sonra yine babaevine döndüğü bu yüzden de ailesiyle sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. 

iclal şimşek kadın cinayeti diyarbakır cinayet