Uyuşturucu Bağımlısı Şahıs Annesini Öldürüp Kız Kardeşini Yaraladı: İçimdeki Şeytan Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da annesini öldürüp kız kardeşini yaralayan 25 yaşındaki şahıs ifadesinde "İçimdeki şeytan çıktı" dedi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Muhammet E., aynı evde yaşadığı, ikinci evliliğini yapan annesi Azime A. ve üvey kız kardeşi Merve A.'nın yanına geldi.

İddiaya göre uyuşturucu etkisindeki Muhammet E., mutfaktan aldığı bıçakla kendisine zarar verdi. JKendisine engel olmak isteyen annesini boğazını keserek öldüren Muhammet E., kaçmaya çalışan üvey kardeşini de yaraladı. Evde yaşanan arbedenin seslerini duyan komşuların ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Karşısında polisleri gören Muhammet E., elindeki bıçağı ekiplere doğru fırlattı.

Polisler kenara çekilince bıçak, duvara çarpıp, yere düştü. Yakalanacağını anlayan Muhammet E. pencereden atlamak isterken polisler tarafından yakalandı.

Sağlık durumu kritik olan Merve A. ise sağlık görevlilerince ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Azime Akman'ın cansız bedeni de Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yaraları olan Muhammet E., sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından polis merkezine götürüldü. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Muhammet E., kendisini yakalayan polislere "İçimdeki şeytan çıktı. O şeytan, olay sırasında 'Polislerden birini de öldür, iş bitecek' dedi. Bu yüzden bıçağı fırlattım sonra da canıma kıymak istedim" dedi.


 

bursa içimdeki şeytan içimdeki şeytan çıktı kadın cinayeti muhammet e