Uyuşturucu Kartelinden Ayrılıp Kendine Kartel Kuran Kişi Üzerine Bıçakla Tutturulmuş Notlarla Bulundu

TAKİP ET

Meksika'da Jalisco kartelinden ayrılan Enrique Sanchez'in cansız bedeni üzerine bıçakla saplanmış notlarla buldu.

2017 de Jalisco kartelinden ayrılıp kendi kartelini kuran Enrique Sanchez, üzerine bıçakla tutturulmuş notlarla sarılı bir halde bulundu.

Polisler henüz cesedin kimliğini doğrulamasa da Meksikalı yetkililer geçen hafta bulunan cesedin kendi çetesini kurmak için kartelden ayrılan Enrique Sanchez'e ait olduğunu düşünüyor.

New York Post'un bildirdiğine göre polisin cesedin üstüne bıçaklarla tutturulmuş halde bulduğu notlarda "Hain El Cholo" yazdığı belirtildi. 

El Cholo'ya ait olduğu düşünülen ceset internette yayımlanan bir videonun ardından ortaya çıktı. Söz konusu videoda görülen El Cholo'nun polisle işbirliği yaptığı iddia ediliyordu. Yetkililer ölümünün bununla alakalı olabileceğini düşünürken işbirliği yaptığı iddia edilen Mexico City Polis Teşkilatı Amiri Omar Harfuch García, Twitter'da hakkındaki iddiaları reddetti. 

Jalisco başsavcısı Gerardo Octavio Solis Gomez, "Bu materyal, bir organize suç örgütü tarafından devleti istikrarsızlaştırmak için planlanmış stratejinin varlığını doğruluyor. Her şey cesedin ‘El Cholo' lakaplı Carlos Sanchez Martinez'e ait olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

el cholo meksika kartel ayrılıp kendi jalisco