Uyuşturucu Kullanırken Görüntüleri Ortaya Çıkan AKP'li Ayvatoğlu: Kokain Değil, Pudra Şekeri

TAKİP ET

Adli kontrolle serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

Arabasında uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada paylaşılan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alınmıştı.

İfadesi alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan AKP Genel Merkezi büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesinde, "Kokain değil, şaka amaçlı pudra şekeri çektik" dediği ortaya çıktı.

Ankara Gazetecisi'nden Alican Uludağ haberine göre Ayvatoğlu’nun ifadesinde “Bu video, yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu’da benim haberim olmadan çekilmiş. Görüntülerdeki benim burnuma çekmiş olduğum madde kesinlikle uyuşturucu madde değildir. Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabanca müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım" dediği öğrenildi.

Ayvatoğlu, mağdur olduğunu söylerken, "Bana şantaj yapıldı. Bu konuyla ilgili de suç duyurusunda bulunacağım" dedi. 

Kürşat Ayvatoğlu Kürşat Ayvatoğlu kokain Kürşat Ayvatoğlu uyuşturucu Kürşat Ayvatoğlu akp Kürşat Ayvatoğlu ak parti Kürşat Ayvatoğlu erdoğan Kürşat Ayvatoğlu soylu Ayvatoğlu erdoğan Ayvatoğlu cumhurbaşkanı Ayvatoğlu