Uyuşturucu Madde ve Alkol Alan Bağımlı Genç Yarım Saat İçerisinde 3 Kişiyi Bıçakladı

TAKİP ET

Bursa'da alkol ve uyuşturucu maddeyi bir arada alan bağımlı bir genç, nedeni bilinmeyen sebeplerle 3 kişiyi bıçakladı.

Bursa sokaklarında yürürken cadde üzerinde durduğu insanlara “Sen doktor musun?” diye sorduktan sonra ''Hayır'' yanıtını alan madde bağımlısı İdris D., aldığı cevabı beğenmeyerek yoldan geçen vatandaşı bıçakladı.

Doktor değilim diyen vatandaşı bıçakladıktan sonra telefonunu alıp kaçan bağımlı genç daha sonra metro istasyonundaki asansörü tekmelemeye başladı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine İdris D.'nin yanına giden güvenlik görevlisi Abdullah Y.'yi de bıçaklayıp ağır yaralayan şüpheli, son olarak yoldan çevirdiği taksiye binmeye çalışırken taksinin dolu olduğunu söyleyen arka koltuktaki müşteriyi bıçakladı.

Güvenlik görevlisini göğsünden bıçaklayan İdris D., koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Önce Ben Yaptım Dedi, Sonra İnkar Etti

Benzin istasyonuna yakıt almak için girdiği sırada durumu fark edip İdris D.'yi etkisiz hale getiren bir sürücünün haber vermesi üzerine olay yerine gelen sivil polisler bağımlı genci etkisiz hale getirdi.

Elleri kelepçelenen şüpheli olay yerinde neden yaptın diye soran gazetecilere “Hepsini ben bıçakladım, sana ne, avukatımı istiyorum” diye cevap verdi. Gözaltına alınan İdris D.’nin polise verdiği ifadesinde uyuşturucu madde ile birlikte alkol aldığını söylediği, şahısları bıçaklayıp bıçaklamadığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen İdris D. neden yaptığını soran gazetecilere “Ben bıçaklamadım” dedi.

 

bursa alkol bağımlı doktor değilim diyen bıçakladı metro asansör gazeteci