Uyuşturucu Satıcısıyla İş Birliği Yaparak Eski Sevgilisini Öldürdü

TAKİP ET

İngiltere'de birlikte olmak üzere eski sevgilisinin evine giden genç, borçlu olduğu uyuşturucu satıcısı ve eski sevgilisi tarafından öldürüldü.

Lee McKnight isimli genç, uyuşturucu satıcısı Jamie Davison'a olan borcunu ödemedi. Borcunu alamayan Davison, McKnight'ın eski sevgilisi Coral Edgar'a ulaşarak genç adamı öldürmek için plan yaptı. 

Edgar, eski sevgilisi McKnight'ye mesaj atarak onunla cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Eski sevgilisinin ilişki teklifini kabul eden McKnight, Edgar'ın evine gitti. 

Edgar'ın evinde McKinght'yi bekleyen Davison ve 2 arkadaşı, eve gelen genci önce darp etti ardından işkence yaparak öldürdü. 4 kişi bir olup McKnight'yi öldürdükten sonra Davison, gencin cesedini nehre attı. Edgar ise evdeki kanları temizleyerek olayın üzerini kapattı.

McKnight'ın cesedini gören bir çiftçi durumu polis ekiplerine bildirdi. Ceset üzerinde incelemeler yapan ekipler, soruşturma kapsamında Edgar'ın annesinin de olaya karıştığını tespit etti. Edgar cinayet suçlamalarını reddetse de annesi ve babası da tutuklu olarak yargılanmaya başladı. 

 

ingiltere uyuşturucu satıcısı eski sevgilisini öldürdü edgar mcknight coral davison