Uyuşturucunun Zararlarını Anlatan Filmde Ölüyordu: Film Vizyona Girmeden Uyuşturucudan Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

"Koptum Bu Hayattan" isimli bir filmde uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ayhan Akgün, uyuşturucu nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

"Koptum Bu Hayattan" adlı uyuşturucunun zararlarını konu edinen filmde rol alan ve karakteri uyuşturucu nedeniyle ölen 19 yaşındaki Ayhan Akgün, film vizyona girmeden uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybetti.

2 hafta önce Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda arkadaşları, Ayhan Akgün'den haber alamıyorlardı. Dairesine gittiklerinde Akgün'ün cesediyle karşılaşan arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler Akgün'ün cansız bedenini morga kaldırdı. Otopside Akgün'ün uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi.

Ayhan Akgün'ün "Koptum Bu Hayattan" adlı filmde rol aldığı ve uyuşturucunun zararlarını konu edinen sinema filminde uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. 

"Filmi Vizyona Koymaya Hazırlanırken Acı Haberi Aldık"

"Koptum Bu Hayattan" filminin başrol oyuncusu ve yönetmeni olan Nihat Arslan, "Senaryo gereği gencimiz ailesine ve arkadaşlarına uyuşturucunun pençesinden kurtulamadığını, bu nedenle de ölümü seçtiğini ifade ederek altın vuruş yapmıştı. Pandemiden dolayı filmin gösterimini ertelemiştik. Önümüzdeki günlerde filmi vizyona koymak için çalışma yaparken, bu acı haberi aldık. Sarsıldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Şoktayız. Gençleri uyarmak için rol icabı yaşadıklarını gerçek hayatta da yaşadı. Uyuşturucudan hayatını kaybetti. Çok da başarılı bir gençti" dedi.

koptum bu hayattan Uyuşturucu 19 ayhan akgün