Uyuyan Kadın Müşterinin Odasına Girerek Mastürbasyon Yapan Çalışan: Uyanık Olduğunu Düşündüm

TAKİP ET

Antalya'da bir otelde yaşanan taciz olayında otel müşterisi kadının odasına girerek tacizde bulunan çalışan salıverildi.

Antalya'da Green 2 Beyza Süit adlı bir otele yerleşen bir kadın, sabah saat 5.30'da bacağına dokunulması hissiyle korkuyla uyandı.

Olaya ilişkin savcılıkta verdiği ifadede bacağına dokunulmasıyla uyandığını belirten kadın, yatağın yanında çömelmiş biçimde duran bir erkek gördüğünü söyledi.

"Bu şahıs, bacaklarımın üst kısmına dokunarak mastürbasyon yapıyordu. Cinsel organının dışarıda olup olmadığını görmedim ama o bölgeyi tutuyordu ve mastürbasyon yapıyordu" diyen kadın, "Odadan çıkmasını istedim ve bağırdım. Çıkmak istemedi, bana dokunmaya çalışıyordu. Çıkmayınca, zorla çıkarmaya çalıştım" dedi.

Resepsiyonu arayarak yardım istediğini belirten kadın "Bana bu şahsın otelin görevlisi olduğunu ve çimleri suladığını söyledi 10 dakika sonra odaya elinde bir şişe su ile geldi. Hemen polisi aradım ve durumu anlattım. Polis gelinceye kadar odada kaldım. Otelden çıkmak üzereyken, otelin sahibi geldi. Polis daha sonra geldi. Polis ekibi ile hastaneye gidip rapor aldım. Ne zaman odaya girdiğini ve ben uykudayken nerelerime dokunduğunu bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Otel Çalışanının Savunması

Otelde çalıştığını ve kaldığını belirten çalışan, saat 23.00 sıralarında kadına bira götürdüğünü ve kadının dolabında bulunan açılmış şarabı kendisinin içmeyeceğini söyleyerek kendisine verdiğini söyledi.

"Şarabı alarak kaldığım odaya döndüm. Tek başıma içmeye başladım. Bir süre sonra başım döndü. Şarj aletim resepsiyonda kalmıştı. Almak için gittiğimde başım döndüğü için otelin bahçesinde bir tur atıp hava almak istedim. Salıncakların olduğu yere giderek sigara içmek istedim. Oraya gitmek için müşterinin kaldığı odanın önünden geçmem gerekiyordu" diyen çalışan odanın önünden geçerken bir ses duyduğunu ileri sürdü.

"Odanın önünden geçerken yardım çığlığı tarzında bir ses duydum ama ne denildiğini anlamadım. Ne olduğunu anlamak için odaya bahçeye açılan sürgülü kapıdan girdim. İçeriye baktım bir şey göremedim" diyen çalışan şu ifadeleri kullandı:

"Müşteri yatakta gönünce beni görmesin diye dizlerimin üzerine çöktüm. O şekilde beni görmesini istemediğim için arka tarafına doğru geçtim. Tekrar ters tarafa bana döndü. Uyanık olduğunu düşündüm. Üzerinde pike vardı. İki elimle, uyanık olup olmadığını anlamak için, dizine dokundum, dokunur dokunmaz uyandı ve bağırdı.

Kendisiyle iki kez iletişim kurmuştum. Bir diğeri de odasında böcek olduğunu söylemişti ve ilaçlamak için odaya girmiştim. Samimiyetimiz veya husumetimiz yoktur. Uyanınca kendisini sakinleştirmeye çalıştım ve beni yanlış anlamamasını söyledim. Bağırarak beni odadan çıkardı. Odanın bulunduğu koridordaki güvenlik kamerası çalışmamaktadır. Art niyetli olarak odaya girecek olsam güvenlik kamerasının çalışmadığı bölümden girerdim."

Kadın Müşterinin Odasına Girerek Mastürbasyon Yapan Çalışan İlaçlamak İçin Girmiştim uyuyan uyuduğunu düşündüm uyanık olduğunu