Uzaklaştırma Kararı Bulunan Göksal Koca, Arzu İlhan Koca'yı Vahşice Katletti

TAKİP ET

İstannbul'da Göksal Koca, mahkemeye başvurarak hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Arzu İlhan Koca'yı vahşice katletti.

Geçtiğimiz gün Pendik ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda uzaklaştırma kararını çiğneyen cani Göksal Koca, zorla girdiği evde Arzu İlhan Koca'yı 4 çocuğunun önünde 9 yerinden bıçakladı.

Bağırışları işiten komşularının ihbar etmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, kadının oracıkta hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayın akabinde kayıplara karışan cani Göksal Koca, bir süre sonra polise kendisi teslim oldu.

Olay anında evde bulunan, Arzu İlhan Koca'nın ağabeyinin eşi Münise İlhan cinayet ile ilgili, “Tartışmaya başladılar. Sonra Göksal onun telefonunu aldı. O da telefonunu ver dedi vermedi. Göksal bıçağı nereden aldı bilemiyorum. Bıçaklıyordu, ben elinde bıçak olduğunu bilmediğim için dövüyor sandım. Sonra bana bıçakla yürüyünce kaçtım. Sonra o da kaçtı” ifadelerini kullandı.

Olayın tanığı olan mahalle sakini Figen Şansal ise cinayet ile ilgili, “Akşam dokuz, dokuz buçuk civarında polis arabalarının ışıkları eve vuruyordu. O şekilde gördük. Zaten yan tarafta sürekli olay oluyordu polis geliyordu. Bu sefer olay cinayete kadar gitmiş. Ambulansa koyarken gördük kadını. Kadının ikinci evliliği. İlk eşinden 3 tane kızı vardı, ikinci evliliğinden de bir tane oğlu vardı 1,5 yaşında” dedi.

Uzaklaştırma Kararı Bulunan Göksal Koca Arzu İlhan Koca'yı Vahşice Katletti