Uzman Çavuş, Bir Kadını Darp Etti İddiası

TAKİP ET

Bingöl'de 8 yaşındaki çocuğun ses yapmasına sinirlenen bir uzman çavuşun kendisini uyaran anneye saldırdığı öne sürüldü.

Bingöl'de meydana gelen olayda apartmanın önünde oynayan çocukların ses yapmasına sinirlenen uzman çavuş dışarı çıkarak çocukları kovalamaya başladı. Çocuklardan birinin annesi Rahime Ö. olayı görünce Ferhat K. adlı uzman çavuşun peşinden giderek ''Niye çocuğuma kızıyorsun? Burası hepimizin apartmanı, sen apartman sahibi misin?'' diye hesap sordu.

Çocuğunu savunduğu için uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia eden Rahime Ö., ''Sus benim asabımı bozma diyerek üstüme yürüdü ve saldırdı. Şikayetçiyim, biz kime emanetiz bu ülkede? Başımıza bir şey gelse kime şikayet edeceğiz? Ülkede emanet olduğumuz kişilerin başımıza getirdiklerine bak, kimse yok! Yardım istiyorum ben. Şikayetçiyim'' ifadelerini kullandı.

Olay Yerinde Polis Vardı, Şahitlerimiz Var

Olayın ardından açıklama yapan Rahime Ö.'nün eşi Yüksel Ö., eşinin duruma tepki gösterdiği için darp edildiğini ve uzman çavuş tarafından burnunun kırıldığını belirterek "Çocuklar binanın önünde gürültü yapıyorlar. Uzman da rahatsız olmuş demek ki çocukların seslerinden, 8 yaşındaki çocuğumu kovalıyor. Eşim de 'Utanmıyor musun küçük çocuğu kovalıyorsun' diyor. Uzman çavuş, eşime, 'Asabımı bozma, gelir ağzını yüzünü kırarım' diyor. Eşimi yumruklarla dövüyor.

Çocuğum bayağı korkmuş. Şahitlerimiz de var. Uzman çavuş benim kendisine saldırdığımı söylemiş emniyette ama ben geldiğimde eşim kanlar içindeydi. Olay yerinde polis ve site sakinleri vardı. Takipçisi olacağız bu olayın, gereken yapılmalı" dedi. 

bingöl 8 yaşındaki çocuk anne kadın darp uzman çavuş burnunu kırdı ferhat rahime yüksel