Vanessa Bryant, Kobe Bryant'ın Hayatını Kaybettiği Kazanın Fotoğraflanması Nedeniyle 16 Milyon Dolar Tazminat Alacak

TAKİP ET

Vanessa Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybeden eşi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızının yaşamını yitirdiği kazanın görüntülerini paylaşan Los Angeles County'ye (şehir) 16 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

(Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybeden 7 kişi arasındaydı.) Vanessa Bryant, eşi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant'ın hayatını kaybettiği helikopter kazasında çekilen fotoğrafların yayımlanması nedeniyle Los Angeles County'e tazminat davası açmıştı.

Jüri, müdahale ekiplerinin Kobe Bryant ve kızının cansız bedenlerini fotoğraflayıp paylaşması nedeniyle Los Angeles şehir yönetiminin 16 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti. Ayrıca kazada karısı Sarah ve kızı Payton'ı kaybeden Chris Chester için 15 milyon dolar ödenmesine karar verildi.

New York Post'un haberine göre davada karar okunduğu sırada Vanessa Bryant'ın ağladığı ve mahkemeden 19 yaşındaki kızı Natalia'nın elini tutarak çıktığı bildirildi.

Bryant mahkemenin ardından Kobe Bryant ve kızının fotoğrafını Instagram'da "Hepsi sizin için! Sizi seviyorum!" ifadeleriyle paylaştı.

vanessa bryant kobe bryant gianna bryant helikopter kazasının fotoğraflanması nedeniyle 16 milyon dolar tazminat alacak