Vatan Partisi'nden AKP Ziyareti! İktidar Bloku Kıdem Tazminatını Görüştü

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın gayriresmi ortağı Vatan Partisi'nden bir heyet, AKP Grup Başkanvekili Muş'u ziyaret ederek 'İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne dair bir görüşme gerçekleştirdi.

AKP ve MHP kadar iktidar blokunda güç sahibi olduğu iddia edilen ve muhalefetin iktidara yönelttiği en sert eleştirilerin merkezinde yer alan Cumhur İttifakı'nın gayriresmi bileşeni Vatan Partisi ile iktidar partisi arasında dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan başkanlığındaki bir heyet, partilerini temsilen AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş'u TBMM'deki odasında ziyaret etti. Görüşmede Vatan Partisi heyeti, 'İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi' konusunda partilerinin görüşünü Muş'a iletti.

Heyete katkıları için teşekkürlerini ileten Muş, Vatan Partisi'nin eleştiri ve önerilerini Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile de görüşeceğini belirtti.

vatan partisi kıdem tazminatı mehmet muş cumhur ittifakı akp grup başkanvekili hasan korkmazcan