Vatandaşı Başıboş Köpeğe Çarptığı İddiasıyla İzinsiz Görüntüleyip Paylaştı

TAKİP ET

Bir başıboş köpek sever, köpeğe çarptığını iddia ettiği bir vatandaşı ve eşini aşağıladı, o anları kaydedip sosyal medyada yayımladı.

Başıboş köpek besleyen bir kadın, beslediği köpeğe çarpıp dar köy yolunda 110 kilometre süratle kaçtığını iddia ettiği bir vatandaşın arabasını yakalayarak önünü kesti. Araçtan inen vatandaşı ve eşini aşağılayan kadın, o anları kaydederek sosyal medya hesabından böyle paylaştı:
  "Köy beslemesine çıktım mama yiyen hayvana çarpıp kaçtı annemle babamı köpeğin yanında bıraktım 20 km sonra yakaladım. Arabama çarptı diyor dar ve köy yolunda 110 km hızla gidiyordu zor yakaladım. Yüzüne tükürsem anlarmı anlamaz inip bakmadı bile vurdu aynı hızda devam etti. O an sinirden aklıma gelmedi yok amca köpek intihar etmek istedi sen farketmedin diyecektim. Sahada olupta soğuk kanlı olabilenlere hayranım."  Vatandaş aracının kaputunu göstererek "Hayvan bana çarptı" derken kadın, "Durup bakmadınız bile be, sorsak dindarız dersiniz" diye feryat etmeyi sürdürdü. Kadının paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.
  İzinsiz olarak çekim yapmak TCK'da özel hayatının gizliliğini ihlal suçunu teşkil ediyor. Söz konusu suçun cezası ise iki yıldan beş yıla kadar hapis. 

başıboş köpek sorunu izinsiz görüntüledi köpek velisi hakaret köpek sever