Vesely'nin Bileği Döndü, Fenerbahçe Beko İlk 4 Şansını Zora Soktu

TAKİP ET

THY Euroleague'in 33. haftasında ilk 4 için sahaya çıkan Fenerbahçe Beko maça büyük bir şokla başladı. Takımın bu sezon en iyi oyuncusu ve Euroleague MVP adayı Jan Vesely'nin sakatlığı anda bileğinin döndüğü görüldü.

Genel Menajer Maurizio Gherardini tarafından yapılan açıklamada Jan Vesely'nin durumunun yarın çekilecek MR'dan sonra belli olacağını belirtildi.

Yayıncı kuruluşun spikeri Ulaş Can, Vesely'nin sağlık durumuyla ilgili bilgi verirken, "Net bir durum yok. Vesely'nin durumu devre arasında tekrar değerlendirilecek ama şimdilik, Vesely bu maça devam edemeyecek gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Maça; Nando De Colo, Marko Guduric, Melih Mahmutoğlu, Ahmet Düverioğlu, Jan Vesely ilk 5'iyle başlayan Fenerbahçe'de Guduric 18, De Colo 12, Kyle O'Quinn 17, Dyshawn Pierre 10 sayıyla oynadı.

THY Euroleague'de ilk yarıda İspanya'da oynanan maçı Barcelona karşısında 97-55 kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe Beko kendi sahasındaki maçtan da 73-82'lik skorla mağlup ayrıldı ve ilk 4'te yer alarak saha avantajı kazanma şansını zora soktu.

İlk periyodu 25-26 geride tamamlayan sarı-lacivertliler devre arasına da 42-47'lik skorla geride girdi. Üçüncü periyot 58-62 tamamlanınca son periyoda 4 sayı geride giren temsilcimiz maçtan 73-82 mağlup ayrıldı.

fenerbahçe basketbol fenerbahçe beko fenerbahçe ülker fenerbahçe euroleague fenerbahçe zalgiris zalgiris kaunas fenerbahçe ülker fenerbahçe doğuş barcelona fener basket fenerbahçe basket