Victoria's Secret Melekleri Tarihe Karışıyor

TAKİP ET

Victoria's Secret, klasik güzellik standartlarını dayatması sebebiyle aldığı eleştirilere 'meleklerini bırakarak' yanıt verecek.

Defileleriyle binlerce insanı ekran başına kilitleyen ve şovlarıyla hafızalara kazınan Victoria’s Secret, günümüzün 'güzellik dayatması algısına' hizmet etme kararı aldı. Kadınları güzellik standartları kalıbına sokmaya çalışmakla suçlanan marka, dün konu hakkında yeni bir karar aldıklarını duyurdu. Markadan yapılan açıklamaya göre, eleştirilerin 'yerinde' olduğu ve Victoria’s Secret'ın kendi içerisinde yeni bir marka kuracağı belirtildi. 

Gelen tepkilere cevap vermekte geç kaldıklarını belirten Marka Yöneticisi Chief Martin Waters, güzellik algısını dayatan meleklerin aşamalı olarak kaldırılacağını çünkü meleklerin 'kültürel olarak alakalı olmadığını' söyledi. Waters, "Dünya değişirken biz ona cevap vermekte çok yavaştık. Erkeklerin istediği gibi olmayı bırakmamız, kadınların istediği gibi olmamız gerekiyordu'' şeklinde konuştu. 

Şirket, güzellik standartlarını yeniden oluşturmak için girişimlerde bulunacağı dönemde yeni markası “VS Collective” ile adından söz ettirecek. 

Victoria’s Secret melekleri kaldırılıyor veda güzellik algısı dayatması chief martin waters vs collective