Wimbledon'da Djokovic ve Barty Çeyrek Finale Yükseldi

TAKİP ET

Wimbledon'da erkeklerin 1 numarası Djokovic ve kadınların 1 numarası Barty, çeyrek finale yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın 7. gününe, teklerdeki 4. tur maçlarıyla devam edildi.

Erkeklerde son 2 yılın şampiyonu Novak Djokovic, Christian Garin'i (17 numaralı seribaşı) 6-2, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-0 yenerek son 8'e adını yazdırdı.

Klasmanın 48. basamağında bulunan Marton Fucsovics, Andrey Rublev (5) ile oynadığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak kariyerinin ilk grand slam çeyrek finalini oynamaya hak kazandı.

Denis Shapovalov (10), Roberto Bautista'yı (8) 3-0, Karen Khachanov (25) ise Sebastian Korda'yı 3-2 yenerek Wimbledon'da çeyrek finale adını yazdıranlar arasında yer aldılar.

Barty Çeyrek Finalde

Kadınlar dünya 1 numarası Ashleigh Barty, bu yıl Fransa Açık'ta kariyerinin ilk grand slam şampiyonluğuna ulaşan Barbora Krejcikova'yı (14 numaralı seribaşı) 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek son 8' girdi.

Karolina Pliskova (8) de dünya sıralamasının 65. basamağındaki Ludmilla Samsonova'yı 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi ve çeyrek finale yükseldi.

novak djokovic asleigh barty çeyrek final yükseldi çıktı wimbledon ingiltere londra tenis kort düzenlenen turnuva son 8