Xbox Game Pass, Ubisoft Oyunlarını da Kütüphanesine Katacak

TAKİP ET

EA Play abonelik servisini Xbox Game Pass'e ekleyen ve Bethesda'yı satın alan Microsoft, şimdi de Xbox Game Pass sistemine Ubisoft+ oyunlarını eklemeyi planlıyor.

Aylık belirli bir ücret karşılığında büyük bir oyun kütüphanesine erişim sunan Xbox Game Pass sisteminin Ubisoft oyunlarını da kütüphanesine ekleyeceği konuşuluyor.

Birçok önemli bilgiyi önceden aktaran VentureBeat muhabiri Jeff Grubb'un öne sürdüğüne göre, Xbox şu anda Ubisoft'un abonelik servisi Ubisoft+'ı Xbox Game Pass'e eklemek için görüşmelerini sürdürüyor.

EA Play kütüphanesini sistemine katan Xbox Game Pass, Bethesda'nın satın alınışının da üzerine Ubisoft hamlesini de gerçekleştirirse Sony PlayStation karşısında büyük bir avantaja sahip olacak hatta konsol oyunları dünyasında tekel olmaya noktasına doğru yürümeye başlayacak denilebilir.

microsoft microsoft xbox xbox gamepass gamepass bethesda gamepass ea ea games ubisoft ubisoft gamepass ubisoft xbox bethesda xbox skyrim xbox elder scrolls xbox fallout xbox GeForce Now bulut oyun buluttan oyun