Xiaomi Poco Telefon İncelemesi

TAKİP ET

Xiaomi poco telefon incelemesi detaylarında bu telefon modelinin teknik özelliklerine, fiyat performans ve kalitesine değinerek avantajlarından bahsedeceğiz.

Xiaomi poco telefon incelemesi konusunu ele almaya çalışacağımız yazımızda Çin’in yükselen telefon markası Xiaomi modellerinden pocoyu sizlere tanıtacağız. Xiaomi poco telefon incelemesi detaylarında bu telefon modelinin teknik özelliklerine, fiyat performans ve kalitesine değinerek avantajlarından bahsedeceğiz.

Xiaomi Poco Telefon Teknik Özellikleri Nelerdir?

Akıllı telefon dünyasının önde gelen markalarına kalitesi ve fiyatıyla oldukça güçlü bir rakip olmaya başlayan Xiaomi markalı akıllı telefon modelli hızla pşyasya yayılmakta ve her geçen gün daha fazla kullanıcının tercihi olmaktadır.

Çin markası olan bu telefon kullanıcılarına bilinen ve adeta vazgeçilmez gibi görünen akıllı cep telefonu markalarının tahtını sallama yolunda ilerliyor. Xiaomi poco telefon teknik özellikleri nelerdir incelediğimizde siz de ne kadar iddialı bir model ve akıllı teknolojinin üst seviyede kullanıldığı bir cihaz olduğunu göreceksiniz.

Xiaomi poco akıllı telefon modelinin en üst klasmanında yer alan alt modeli Xiaomi poco X3 NFC akıllı telefonunun teknik özelliklerini maddeler halinde size aktarmak istiyoruz:

Xiaomi poco akıllık telefonunu elinize aldığınızda sizi 215 gram bir ağırlıkla karşılayacak,

Bu akıllı telefon 6.67 inç boyutundaki ekranıyla tam gözünüze hitap eden bir büyüklükte elinize ve görüş açınıza hitap edecek,

Arkasında yer alan 4 odaklı camera çözünürlükleri ise sırasıyla 64 megapiksel, 13 megapiksel, 5 megapiksel ve 2 megapikselden oluşan biribirini tamamlar nitelikte bir kaliteli görseller oluşturma gücüne sahip.

Ön kamerası ise oldukça yüksek çözünürlükte selfilere ve görüntülü konuşma fırsatları sunma potansiyeli ile 20 megapiksel bir çekim sağlıyor.

Xiaomi poco X3 NFC telefon modeli sizlere 128 gb dahili bir saklama alanı sunarken 256 gb ye kadar da artırılabilir bir kapasite sunabileceği teknolojisine sahip.

Xiaomi poco telefon incelemesi konumuzun bu bölümünde yer vereceğimiz bir başka teknik özellik ise bu telefonun 5160 mah pil gücü ile uzun bir zaman diliminde şarj olmadan kullanılabilmesine imkân tanıyan bataryası olabilir.

Android işletim sistemine sahip Çin markalı bu akıllı telefonda 6 gb ram kullanılmaktadır.

Teknik özelliklerine yer verdiğimiz Xiaomi poco akıllık telefonu görüldüğü gibi hiç de azımsanmayacak bir teknik verilere sahip bulunuyor. Bir sonraki başlığımızda ise bu özellikleri ile dikkat çeken modelin fiyatına göz atalım.

Xiaomi Poco Telefon Fiyatı Ne Kadar?

İnsanların adeta zorunlu ihtiyaçları arasında yerini alan iletişim kurma ve teknoloji kurma konusunun bir numaralı önceliği akıllı telefonlar tercih edilirken sadece teknik özelliklerine göre değil alacak kişilerin bu alanda harcayacakları bütçeyle de doğrudan ilgilidir.

Bir akıllı telefon almak isteyen kişi bütçesine göre alabileceği en iyi telefonu en yüksek teknik özelleri barındıran modeli almak isterler. Xiaomi poco telefon fiyatı ne kadar şeklindeki meraklı soruların cevabı üst başlıkta sayılan teknik özelliğe sahip daha bilindik ve alışıldık modellerin fiyatlarına göre oldukça makul seviyede denebilir.

Teknik özelliklerini sıraladığımız Xiaomi poco X3 NFC akıllı cep telefonu modelinin 128 gb dahili hafızaya sahip modeli birçok satış portalından edindiğimiz ortalama fiyatı 5 bin 400 Türk lirası ile 5 bin 700 Türk lirası bandında yer almaktadır.

Birçok farklı renk seçeneği kamera konumu ve güzel bir tasarıma da sahip olan Xiaomi poco telefon avantajları nelerdir şeklindeki tüm tereddütleri sona erdiren teknik özellikler ve tasarım inceliklerine sahiptir.

Akıllı telefonlar markasından çok hızı ve görsellikleri ile ihtiyaçları karşılayarak kullanıcları memnun edebilir. Xiaomi poco telefon incelemesi ile sizlere makul bir fiyata performanslı bir ürün tanıtmaya çalıştık.

xiaomi xiaomi poco telefon incelemesi xiaomi telefon