'Ya Mansur Ya Ekrem Adayımız Sen Değilsin Demokrat Dedem' Eylemi Yaygınlaşıyor

TAKİP ET

İstanbul'da CHP Maltepe İlçe Başkanlığının kapısına "'Gençlik diyor: 'Ya Mansur ya Ekrem, adayımız sen değilsin Demokrat Dedem!' #yaMansuryaEkrem' pankartı bırakıldı.

Seçimler yaklaşırken muhalefet partilerinin adayının kim olacağına ilişkin tartışmalar sürerken yaşanan son gelişmelerden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı ön plana çıkmaya başladı. 

CHP Genel Başkanı'nın da çıkan dedikoduları net bir dille yalanlamaması ve "Erdoğan karşıma çıksın onu sandıkta göndereyim" gibi cümleler kurması muhalefetin adayının Kılıçdaroğlu olacağına ilişkin iddiaları güçlendirdi.
 

Kılıçdaroğlu Şansı En Düşük Aday


Anketlerde Kılıçdaroğlu'nun, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında şansı düşük görünürken CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın seçimi ezici bir üstünlükle kazanacakları belirtiliyor. 


"Ya Mansur Ya Ekrem"


Hal böyleyken Kılıçdaroğlu'nun adının ön plana çıkmasına karşı "Ya Mansur Ya Ekrem adayımız sen değilsin Demokrat Dedem" yazılı pankartlar CHP temsilciliklerinin kapısına bırakılmaya başlandı. 

'Ya Mansur Ya Ekrem, Adayımız Sen Değilsin Demokrat Dedem'



Söz konusu pankart ilk olarak CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı önüne bırakıldı. Pankartın görüntüleri sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı.


Bu Kez Maltepe'de Bırakıldı


Pankart bu kez de CHP Maltepe İlçe Başkanlığı önüne bırakıldı. Pankartı bırakanların kim olduğu bilinmezken pankartın girişinde "Gençlik diyor" ifadesinin yer alması dikkat çekti.

mansur yavaş ekrem imamoğlu ya mansur ya ekrem kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı muhalefetin adayı muhalefetin adayı kim olacak ya mansur ya ekrem adayımız sen değilsin demokrat dedem demokrat dede