Yabancı Uyruklu Şahıslar 54 Yaşındaki Adamı Öldürüp Bazanın Altında Sakladı

TAKİP ET

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir sitede, yabancı uyruklu iki şahıs, Galip Bayram'ı (54) boğarak öldürdükten sonra bir bazanın altına sakladı.

Bursa'da Gemlik ilçesi Kumla Mahallesi'nde iddiaya göre yabancı uyruklu K.D. (21), arkadaşı E.A. (16) ile Galip Bayram'ın (54) evine gitti.

DHA'nın haberine göre K.D. ile Bayram arasında bir süre sonra bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken K.D., Bayram'ı boğarak öldürdü.

K.D. ile E.A., olay yerinden kaçtı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne akşam giden E.A., pişman olduğunu söyleyerek cinayeti polise itiraf etti.

Harekete geçen polis ekipleri, E.A.'nın tarif ettiği bölgede inceleme başlattı. Gece, Galip Bayram'ın 3 ay önce kiraladığı tespit edilen eve giren ekipler, salon bölümündeki bazanın içinde çıplak cesedini buldu. Polis ekipleri ile savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Galip Bayram'ın cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Engel Olamadığını İddia Etti

E.A., emniyetteki ifadesinde; K.D.'nin arkadaşı Galip Bayram'ın evine gittiğini, bir süre sonra tuvalete gittiğini, döndüğünde ise K.D.'nin Bayram'ı elleriyle boğduğunu gördüğünü ancak engel olamadığını söyledi.

E.A.'nın ifadesi üzerine polis ekipleri, K.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Eskişehir'e kaçtığını tespit eden ekipler, K.D.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. E.A. ile K.D.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.