Yahudi Haham: Aşı Yaptırırsanız Eşcinsel Olursunuz

TAKİP ET

Daniel Asor isimli haham, takipçilerine "onları eşcinsel yapabileceği" gerekçesiyle Çin virüsü aşısı olmaktan kaçınmalarını söyledi.

İsrail medyasına göre, internette büyük miktarda takipçi toplayan Haham Daniel Asor, aşılama çabalarının "yeni bir dünya düzeni kurmaya çalışan küresel çapta kötü niyetli bir yönetimin parçası" olduğunu da ileri sürdü.

Asor'un aşı ve eşcinsellik arasında bir bağlantı olduğu iddiası gerçeklerle örtüşmemekle kalmıyor, takipçilerini aşısı yaptırmak için gönüllü olmaya çağıran önde gelen ortodoks hahamların açıklamalarıyla da tezat oluşturuyor.

Israel Yahom adlı haber kuruluşuna göre Asor yakın zamanda verdiği bir vaazda görünüşe bakılırsa eşcinselliğe atıfta bulunarak şu iddiada bulundu: "Embriyonik alt tabaka kullanılarak yapılan herhangi bir aşı aksi yönde eğilimlere neden olur ve buna dair kanıtlarımız var. Aşılar bir embriyonik alt tabakadan alınıyor ve bunu burada da yaptılar, dolayısıyla... aşı aksi yönde eğilimlere neden olabilir."

LGBT+ hakları grubu Havruta ise Asor'un yorumlarına cevaben “Şu anda eli kulağındaki yeni üyelerimizi karşılamaya hazırlanıyoruz” diye espri yaptı.

israil israilli yahudi haham aşı aşı eşcinsellik haham aşı yahudi aşı israil aşı