Yakınları Enkaz Altında Olan Depremzede AFAD'a İsyan Etti: İlk Günden Beri Yalvardık, Hepsi Şov İçin Geldi

TAKİP ET

Hatay'da yakınları enkaz altında olan depremzede, ilk günden beri yalvarmalarına rağmen, AFAD'ın yalnızca kameralara görünmek için geldiğini ve şov peşinde olduğunu söyledi.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerde, yıllardır yapılan ihmaller ve tedbirsizlik yüzünden on binlerce insanını kaybetti.

Koordinasyonsuzluk ve organizasyon eksikliği sebebiyle enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmakta geciken yetkililere karşı duyulan tepki büyümeye devam ediyor. 

Son olarak Hatay'da yakınları enkaz altında olan depremzede, ilk günden beri yalvarmalarına rağmen, AFAD'ın yalnızca kameralara görünmek için geldiğini ve şov peşinde olduğunu söyledi. 

Şov peşinde olan herkesi ifşa edeceğini söyleyen depremzede, kendi giysilerinin AFAD'ın giysilerinden daha çok kirlendiğini söyleyerek, "İlk gün AFAD araçlarının önüne atladık yardım etsinler diye. Ancak ekipman eksiği, valilik izni diyerek bizi geçiştirdiler. Kaç gün oldu daha yeni geldiler kamera burada olduğu için. Yazıklar olsun hepsine" ifadelerini kullandı. 

deprem hatay depremzede afad şov