Yandaş Babaoğlu Yurt Dışına Giden Gençlere 'Zırtapoz' Dedi

TAKİP ET

Yandaş Haşmet Babaoğlu, yurt dışına gitmek zorunda kalan gençlere "zırtapoz" dedi.

Sabah'taki köşesinde bir kez daha "büyük oyunu gören" Haşmet Babaoğlu, "'Yeni dünya düzeni' diyoruz ya hani... İşte o projenin sahipleri mesela havaalanlarının uluslararası hatlar bölümüne geçince beşlik gibi sırıtıp pasaportuyla fotoğraf çektiren ve altına 'Türkiye beni kaybetti, dünya kazandı' yazan zırtapozları seviyor..." ifadelerini kullandı.

"Bu tavrın nasıl bir sosyal medya rüzgarına dönüştürüldüğünün farkındasınızdır. Peki, aynı dönem içinde Batı ülkelerinde ülkücü derneklerin yasaklanması taleplerinin art arda gelmesi sadece bir rastlantı mı?" diyen Babaoğlu yazısında "Ülkesini hiçbir 'ecnebi' davetle değiş tokuş etmeyen gençlere karşı gelişen Batı düşmanlığının arkasında bir elbette bir akıl var" ifadelerine yer verdi.

ABD Temsilciler Meclisi'nin Ülkü Ocakları'nın terör örgütü olup olmadığına ilişkin araştırma çalışması yapılmasını öngören Ulusal Güvenlik Yasası'nı kabul ettiğini hatırlatan Babaoğlu, "Çok geçmeden ABD Başkanı Biden'ın DEAŞ tehdidini bahane ederek Temsilciler Meclisi'ne gönderdiği mektubu öğrendik. Biden'ın mektupta 'Türkiye hükümetinin Suriye'nin kuzeyindeki askeri eylemlerinin ABD'nin ulusal güvenliği ve dış politikasına karşı olağanüstü bir tehdit olmayı sürdürüyor' deyişi ile buradaki fondaş medyanın Cumhur İttifakı'na saldırılarını birbiriyle bağlantısız sayabilir miyiz?" dedi.

"Küreselci proje"nin yeni bir "evrensel biz" hikayesi ortaya çıkarmak istediğini belirten Babaoğlu, "İşte bu yüzden Ortadoğu'nun tek güçlü aktörü Türkiye'nin dindar milliyetçileri her zamankinden farklı biçimde hedef tahtasındalar ve korkarım ki, bu durum daha da derinleşecek" ifadelerini kullandı.

Yandaş Babaoğlu Yurt Dışına Giden Gençlere Zırtapoz Dedi