Yandaş Medya Devlet Eliyle Ulaştığı WhatsApp Konuşmalarını Yayımladı

TAKİP ET

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, kendisine ait WhatsApp yazışmalarının ifşa edildiğini ve yazışmaları ifşa edenlere dava açacağını söyledi.

Yandaş medya ürünü Sabah gazetesi "Yazışmaları ortaya çıktı... CHP'li belediyeleri canından bezdirmiş" başlığıyla yayımladığı haberde CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'ya ait olduğunu iddia ettiği WhatsApp yazışmalarını paylaştı. 

Haberde CHP'li Erdoğdu'nun Şişli eski Belediye Başkanı Hayri İnönü ile olan konuşmaları yer alırken, yazışmalarda Erdoğdu'nun İnönü'den para istediği öne sürüldü.

Hayri İnönü'ye ulaştığını belirten gazete, İnönü'nün "Beni artık bu tartışmaların dışında tutun. Politik tartışmalara katılmak istemiyorum. Geçmiş işler. Hakikaten bir yorum yapmak istemiyorum" dediğini aktardı. 

Kendisi hakkında yapılan haberi paylaşan Erdoğdu, "ATV, Sabah ve A Haber benimle ilgili ilk defa doğru bir haber yaptılar… Çünkü ilk defa devlet eliyle evlerimize, telefonlarımıza, WhatsApp mesajlarımıza kadar takip ettiklerini açık ettiler…" ifadelerini kullandı. Erdoğdu ayrıca, "Kişisel bilgilerim yayınlandığı, telefon kayıtlarım izlendiği ve dinlendiği için dava açacağım. Bu suç örgütü yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünmesin… Suç örgütüne yol açılmasın…" diyerek dava açacağını duyurdu.

 

 

aykut erdoğdu chp sabah gazetesi milletvekili whatsapp inönü