Yandaş Sabah Gazetesi Duyurdu: Ünsal Ban'ın Şoförünün Evinde 'Belge Yakma' Mesaisi

TAKİP ET

Yandaş Sabah gazetesi, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'ın şoförünün eşi ve bir yakınının Ban'ın evinde belge yakarken yakalandıklarını yazdı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in SPK'daki rüşvet ağı iddialarının ardından AKP'de bölünme yaşandı. Eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban ve boşanma aşamasında olduğu eşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, birbirlerini hedef aldı. 

Zehra Taşkesenlioğlu, evlilikleri sırasında Ünsal Ban'a verdiği 2,5 milyon doları istemiş, Ünsal Ban "Nereden buldu?" demişti.

Milletvekilinin Boşanma Davası AKP'yi Karıştırdı: '2,5 Milyon Doları Nereden Buldu?'


"İkiniz Para Kazanacaksınız Diye Beni Yakıyorsunuz"

SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan rüşvet ağını ifşa eden Sedat Peker, sonunda Ünsal Ban tarafından kaydedilen ve Zehra Taşkesenlioğlu'nun "İkiniz para kazanacaksınız diye beni yakıyorsunuz" dediği anların görüntülerini paylaştı. Bu görüntülere ilişkin haberimize jet hızıyla erişim engeli getirildi. 

TamgaTürk'ün 'Sedat Peker, Zehra Taşkesenlioğlu'nun Videosunu Yayımladı' Haberine Jet Hızıyla Erişim Engeli Geldi

Ünsal Ban Gözaltına Alınmıştı

Taşkesenlioğlu ise yaptığı açıklamada mağdur edildiğini öne sürdü. Bu sırada Ünsal Ban'ın yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalandığı bildirildi.

Zehra Taşkesenlioğlu'nun Boşanma Aşamasında Olduğu Ünsal Ban Gözaltına Alındı


Ünsal Ban'ın Şoförünün Evinde Belge Yakma Mesaisi

Sabah'ın haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Milas'ta başkasına ait bir araçta yakalanan Ünsal Ban ile birlikte şoförü Ahmet K. da gözaltına alınmıştı.

Ahmet K.'nın Gölbaşı'ndaki evine giden polis ekipleri, Ahmet K.'nın eşi Neslihan K. ve baldızı Zeynep Naz H.'yi bazı evrak ve dijital materyalleri evin bahçesinde yakarken yakaladı.

İki çanta içinde bulunan çok sayıda klasörün içindeki evraklar ve bazı dijital materyallerin, evin bahçesindeki bir el arabası içinde yakıldığı belirlendi. Neslihan K. ve Zeynep Naz H. Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü.

'Mağdur' Zehra Taşkesenlioğlu'nun Şirketi İBB'den 14 İhale Almış

 

yandaş sabah gazetesi duyurdu ünsal ban zehra taşkesenlioğlu evinde şoförünün belge yakma mesaisi neslihan ahmet zeynep naz milas