Yandaş Yazar Mustafa Albayrak'tan İlginç Çıkış: Tayyip Erdoğan'a İtaat Edeceksiniz

TAKİP ET

Mustafa Albayrak isimli yandaş yazar, canlı yayında gazeteci Yarkadaş ile yaşadığı bir tartışma esnasında "Erdoğan'a ram olacaksınız, itaat edeceksiniz" çıkışında bulundu.

TV100 ekranlarında iktidarı boyunca her geçen yıl daha fazla otoriterleşme eleştirisiyle karşı karşıya kalan AKP hükumetine karşı yandaş çizgide oluşan algının geldiği noktaya gözler önüne seren ilginç bir tartışma yaşandı.

Ahu Özyurt ile 10'dan 12'ye programına konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş ile yandaş yazar Mustafa Albayrak arasında yaşanan tartışmada Albayrak, dikkat çeken ifadeler kullandı. Özellikle sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kalan bir çıkışta bulunan Albayrak, "Recep Tayyip Erdoğan'a itaat edeceksiniz. Ram olacaksınız. Türkiye'yi Tayyip Erdoğan yönetecek, itaat edeceksiniz. Onun idaresi altında yaşayacaksınız" diye konuştu.

Albayrak'ın Cumhuriyet ilkelerini yok sayan çıkışının akabinde Yarkadaş ise "Kim ram olacak, biz köle miyiz? Siz gidip ram olabilirsiniz, yurttaş boyun eğmez. FETÖ'yü siz beslediniz. Size bırakıyoruz FETÖ'yü. Ne adına konuşuyorsunuz? Siz ram olun, Cumhuriyet'in yurttaşları kimselere boyun eğmez" cevabını verdi.

yandaş yazar mustafa albayrak barış yarkadaş ahu özyurt tv100 erdoğan tayyip erdoğan'a itaat edeceksiniz ram olacaksınız