Yandaşlardan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a İftira

TAKİP ET

Çok sayıda yandaş hesaptan CHP Sözcüsü Öztrak'ın konuşması kesilerek kısa sürede bir karalama kampanyası başlatıldı.

İçlerinde eski milletvekillerinin de bulunduğu bazı iktidar partisi mensupları ve "AK-Troll" diye ifade edilen çok sayıda hesap tarafından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak'ın bugün gerçekleştirdiği basın açıklaması üzerinden bir karalama kampanyası başlatıldı.

Öztrak'ın konuşmasını keserek "itiraf" yorumuyla paylaşan yandaşların çok geçmeden CHP Sözcüsüne "iftira" attığı ortaya çıktı.

Faik Öztrak, gerçekleştirdiği basın toplantısında "CHP bu ülkenin kurucu partisidir ama CHP; adaletsizliğe sahip çıkar, haksızlığa sahip çıkar, hukuksuzluğa sahip çıkar. Birileri adaletsizliğe, haksızlığa, hukuksuzluğa uğruyorsa bu haksızlığa, hukuksuzluğa uğrayan herkese sahip çıkmak bizim görevimizdir" ifadelerini kullanmıştı.

Konuşmanın sadece belli bir bölümünü yayımlayan yandaş hesapların bir kısmı bunu gaf olarak lanse ederken bir kısmı da itiraf yorumunda bulundu. İktidara yakın çizgideki Yeni Havadis isimli bir yayın, gazetecilik adına bir utanç vesikasına imza atarak Öztrak'ın cümlelerini "CHP'lileri bile şoke eden gaf" olarak okurlarına sundu.

faik öztrak chp sözcüsü yeni havadis yandaşlar ak troll