Yaralama Suçundan 8 Kaydı Var, 3 Kadınla Beraber Yaşıyor: Suriyeli Şahıs Beraber Yaşadığı Kadını Öldürdü

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaralama suçundan 8 kaydı olan, 2 kadınla beraber yaşyan Suriye uyruklu Fariz Alhilal, beraber yaşadığı Hena Şeyh Muhammed'i çocuklarının gözü önünde tabancayla başından vurarak öldürdü.

AKP iktidarının açık kapı politikası sonucu Türkiye'ye kontrolsüz bir şekilde giren Suriyeliler hemen her gün yeni bir suç işliyor. Poliste sabıkaları bulunmasına rağmen Türkiye'de yaşamaya devam eden Suriyeliler, ülkede halihazırda kanayan yara olan sorunların daha da büyümesine neden oluyor.

Suriye uyruklu Fariz Alhilal, beraber yaşadığı Hena Şeyh Muhammed’i çocuklarının gözü önünde tabancayla başından vurarak öldürdü.

Hena Şeyh Muhammed’in yanı sıra Akçakale ilçesinde de 2 kadınla daha birlikte yaşadığı öğrenilen Fariz Alhilal’in ayrıca ‘yaralama’ suçundan poliste 8 kaydı olduğu ortaya çıktı.

İddiaya göre, ikili arasında ‘kıskançlık’ nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, Fariz Alhilal, oturdukları dairenin balkonunda Hena Şeyh Muhammed’i çocuklarının gözü önünde ruhsatsız tabancayla başından ve ensesinden vuruldu.

Adeta suç makinesi olan şahıs tarafından tarafından öldürülen kadın, balkonda kanlar içersinde yere yığılırken, Fariz Alhilal ise çocuklarını yanına alarak evden ayrılmaya çalıştı. Silah seslerini duyan mahalle halkı, çocuklarını alarak kaçmaya çalışan Alhihal’i derdest ederek, gelen polis ekiplerine teslim etti.

Yaşamını yitirdiği belirlenen Hena Şeyh Muhammed’in cansız bedeni ise olay yerindeki inceleme sonrası otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

suriyeli kadın cinayeti şanlıurfa fariz alhilal hena şeyh muhammed