Yasa Teklifi Tartışmalarıyla Gündeme Gelen Şentop'un FETÖ'ye Övgü Yağdırdığı Görüntüler Gündem Oldu

TAKİP ET

Son günlerde Güvenlik Soruşturması kanun teklifi tartışmalarıyla gündeme gelen TBMM Başkanı Şentop'un FETÖ'ye övgü yağdırdığı eski görüntüleri viral oldu.

Meclis'e gelerek muhalefetin oylarıyla reddedilen ve akabinde yeniden oylanmasına karar verilen Güvenlik Soruşturması ve Arşiv kanun teklifi ile ilgili yaptığı açıklamalarla ve CHP'li Özel'le girdiği polemikle gündeme gelen TBMM Başkanı Şentop'un FETÖ'ye övgü yağdırdığı eski görüntüleri viral oldu.

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber'e konuk olduğu bir programda "Burada Ak Parti'ye ve siyasete karşı bir operasyon yürütenler aslında cemaate karşı da bir operasyon yürütüyorlar. Cemaat bizim hiç bilmediğimiz bir yapı değil. Bizim çoğumuzun oradaki arkadaşların bir kısmıyla şahsi dostluklarımız var. Yine hocaefendinin 70'li yıllardan beri kasetlerini dinleyerek yazdıklarını okuyarak yetişmiş insanlarız" diyen Şentop'un bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

 

mustafa şentop tbmm başkanı meclis gündem oldu viral oldu fetö fetullah gülen övgü a haber görüntüler eski tekrar paylaşıldı güvenlik soruşturması yasası