Yasağa Rağmen Restoran Açtırıp Yemek Yiyen AKP'liler Vatandaşla Dalga Geçti

TAKİP ET

Bursa'da Berat Albayrak'ın danışmanı olduğu öne sürülen şahsın beraberindeki bir grupla Çin Virüsü tedbirlerini yok sayarak bir restoranı açtırıp yemek yediği ve ihbar üzerine gelen polisleri korumalarının restorana sokmadığı iddia edildi.

Bütün kafe, restoran ve eğlence mekanlarının kapanmasına neden olan koronavirüsle mücadeledeki yeni tedbirler nedeniyle esnaf, ülke genelinde kan ağlamaya devam ederken Bursa'da skandal görüntüler kaydedildi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı ve aynı zamanda AKP lideri Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın danışmanı olduğu iddia edilen şahsın yasakları hiçe sayarak önce nişan yaptığı, akabinde davetlileriyle Eker Meydan'daki bir restoranı açtırıp yemek yediği öne sürüldü. Durumu ihbar eden vatandaşlar, cep telefonlarıyla yaşananları anbean kaydederken bölgeye gelen polisin de Albayrak'ın danışmanı olduğu iddia edilen şahsın korumalarınca restorana sokulmadığı ve geri dönmek zorunda bırakıldığı ifade edildi.

Bu sırada AKP'li bir şahsın da yaşananları kaydetmeye devam ederek duruma isyan eden vatandaşlarla dalga geçtiği görüldü.

berat albayrak danışman bursa damat bakan albayrak'ın danışmanı koronavirüs tedbirleri yok sayıldı çin virüsü