Yasak Aşk Yaşadıkları İddia Edilen İkilinin Bedenlerine Ağaca Asılı Halde Ulaşıldı

TAKİP ET

Muğla ili Fethiye ilçesinde ormanlık alanda bir ağaçta yan yana asılı halde biri erkek biri kadın iki cansız bedene ulaşıldı.

Bir baz istasyonu çalışanı olan B.Ö. isimli vatandaşın Saat 17.00 sularında, Göcek Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanın su deposu mevkiinde ağaca asılı vaziyette 2 cesede rastlaması üzerine yaptığı ihbar neticesinde bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, ağaçta aslı bulunan 37 yaşındaki Songül O. ve ipi koptuğu için ağacın dibine düşmüş haldeki 45 yaşındaki Sedat K.'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Söz konusu ağaca 100 metre mesafede, Sedat K. ve Songül O. tarafından kullanıldığı düşünülen motosiklet ve kaska ulaşıldığı bildirilirken, ikilinin cansız bedenlerinın Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Jandarmanın başlattığı soruşturma dahilinde, Sedat K.'dan Songül O.'dan 6 Mayıs Perşembe gününden beri haber alınamadığı, bunun yanında Sedat K.'nın Muğla'da berberlik yapan Sedayi K.'yı arayıp kendisini Songül O. ile yan yana defnetmelerini vasiyet ettiği bilgisine ulaşıldı.

Uzaktan akraba oldukları öğrenilen Sedat K. ve Songül O.'nun evli ve ikişer çocuk sahibi oldukları ve yasak aşk yaşadıkları iddia edildi. Jandarmanın başlattığı soruşturma bir yandan devam ederken, ikilinin ilk incelemeye göre intihar ettiklerinin tespit edildiği bildirildi.

 

Yasak Aşk Yaşadıkları İddia Edilen İkiliye Ağaca Asılı Halde Ulaşıldı