Yasakları İhlal Eden Turistler Bu Kez de Gazeteciye Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Taksim'de sigara içtiği için ceza kesilen turistin eşi o anları görüntüleyen gazetecilere saldırdı.

Çin virüsü tedbirleri kapsamında kapsamında hafta sonları Türk vatandaşlarına sokağa çıkma yasağı uygulanırken turistlere bu şekilde bir yasak söz konusu değil.

Bugün maske takılması için uyarı yapan polise saldıran turistin ardından, başka bir turist gazeteciye saldırdı. İstanbul Taksim'de sigara içtiği için ceza kesilen turistin eşi o anları görüntüleyen gazetecilere saldırdı. Meydandaki turistlerin çoğunun maske ve sigara kuralını hiçe saydıkları görüldü.

Cadde girişindeki kontrollerini sürdüren polis ekipleri, bir kişinin kısıtlamaya rağmen sigara içtiğini fark etti. Polis, bu kişiyi yanına çağırarak pasaport kontrolünü yaptıktan sonra, kendisine ceza yazılacağını söyledi. Kısıtlamayı ihlal eden yabancı turiste ceza yazılırken basın mensupları da o anları kaydetmeye başladı. Ceza yazılan kişinin eşi olduğu öğrenilen bir kadın, gazetecilerin çekim yaptığını görünce bağırarak onlara engel olmaya çalıştı.

Kadın daha sonra bir basın mensubunun üzerine yürüyüp elindeki kamerayı almaya çalışarak saldırdı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle turist kadın, gazetecinin yanından uzaklaştırıldı. Son derece sinirli olduğu görülen kadın uzaklaştırılmasının ardından gazeteciyi hedef alarak bağırmaya devam etti. Basın mensubuna saldıran yabancı kadın ve ailesi cezanın yazılmasının ardından oradan ayrıldı.

turist taksim gazeteci saldırdı sigara ihlal virüs salgın