'Yaşıtlarının Saatlerce Kuyrukta Beklemesi Bahçeli'nin Hiç mi Zoruna Gitmedi?'

TAKİP ET

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ayçiçek yağı izdihamı üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yağsız yemek olur, yarınsız vatan olmaz" demişti. 

Bahçeli: Yağsız Yemek Olur da Yarınsız Türkiye Olmaz


MHP liderinin sözlerini eleştiren Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, "Peki, yağ gibi temel bir besini halkına tedarik edemeyen ülkenin yarını olur mu? Bak onu söylemedi. Yaşıtlarının saatlerce kuyrukta beklemesi, yiyecek alacak parayı ancak denkleştirmesi hiç mi zoruna gitmedi?" ifadelerini kullandı.

Muratoğlu, Bahçeli'nin daha önce başlattığı "askıda ekmek" projesini hatırlatarak "İnsanların neden ekmek bile alamadıklarını sorgulamadı! Bunlara mı kafa yoracaktı? Una zam gelsin, maya zamlansın; su, elektrik, doğalgaz, işçilik, sigorta, vergi derken maliyetler artsın. Gelirler aynı kalsın hatta azalsın. Ne var ki, çare nefis… Zengin olanlar fakirlere ekmek alsın! Çok rica ediyorum, biraz sokağa çıkıp etrafına baksın… Esnafla iki laflasın… Bu işin böyle çözülemeyeceğini artık anlasın!" dedi.

"Koltuğu Bırakınca da Kimse Ölmüyor Bahçeli!"

Bahçeli'yi sert sözlerle eleştiren Muratoğlu yazısında "Araba benzinsiz, cüzdan parasız, millet işsiz… Keşke bununla bitse… Ormanlar ağaçsız, dereler susuz, tarlalar ekinsiz hale geldi. Aslında yarınlar yok edildi. Niyeyse bu konulara girmeyi pek tercih etmedi. Peki gerçekten görmüyor mu yaşanan sefaleti? Benden naçizane bir öneri… Koltuğu bırakınca da kimse ölmüyor Sayın Bahçeli!" ifadelerine yer verdi.

devlet bahçeli mhp sözcü murat muratoğlu