Yavaş: Kılıçdaroğlu'nu Kızılay'dan Çankaya Köşkü'ne Beraber Yürüyerek Götüreceğiz

TAKİP ET

Millet Buluşmaları kapsamında Nevşehir'de halka hitap eden ABB Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yaptı.

Millet Buluşmaları kapsamında Nevşehir’de halka hitap eden ABB Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı yaptı.

Yavaş, seçimin ilk turda bitirilmesi gerektiğini belirterek, “Kızılay’da buluşacağız. Sayın Genel Başkanımıza söylüyorum hiç bana cevap vermiyor. Siz diyorum Adalet Yürüyüşü’nde İstanbul’a kadar yürüdünüz. Kızılay’dan Çankaya Köşkü’ne çok rahat yürürsünüz’ diyorum. Hala ses çıkarmıyor ama sizler de ısrar ederseniz hep birlikte Çankaya Köşkü’ne kadar götürür, inşallah oraya oturur.” dedi.

Gençlere Seslendi: Birinci Turda Bitireceksiniz

Nevşehir mitinginde konuşan Yavaş, gençlere seslenerek, seçimin ilk turda bitirilmesi gerektiğini söyledi. Yavaş, “Gençler, görev size düşüyor. Birinci turda bitireceksiniz. İkinci tura kalmayacak. Neden derseniz ben 2014 seçimlerinde bir kadre uğradım hepiniz biliyorsunuz. Hiç bunlara fırsat vermeyeceğiz, açık farkla inşallah birinci turda bitireceğiz.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’na Övgüler Yağdırdı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu öven Yavaş, şöyle devam etti: “Ben inanıyorum ki Türk milleti bunlara artık yoruldu. Azarlanmaktan yorulduk. Aslında hiçbir yöneticinin kalkıp taleplere karşı bu kelimeleri kullanmaması lazım. Şefkatli dil kullanan, rakibine hiçbir zaman iftira atmayan, kötülemeyen, Millet İttifakı’mızın 13. Cumhurbaşkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu getirdik.”

15 Mayıs’ta Bahar Gelecek

Yavaş, Millet İttifakı’nın iş başına gelmesiyle ülkede huzur ve adaletin sağlanacağını ifade ederek, “Hep birlikte seçeceğiz inşallah. Millet İttifakı’nın iş başına gelmesiyle ben nasıl büyük şehirlerimize, bütün Millet İttifakı belediyelerinde onların karalamalarının hiçbiri olmadığı gibi, huzurlu bir hayat olduysa, inşallah bundan sonra ülkede hiç kimse ayrılmadan, huzurla, adaletle, bereketle buluşacak ve 15 Mayıs’ta bütün ülkeye inşallah bahar gelecek diyor, hepinize saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

mansur yavaş kemal kılıçdaroğlu Nevşehir millet buluşmaları kızılay çankaya köşkü