Yayın Hayatına Yeni Başlayan Olay TV İktidar Baskısıyla Kapandı

TAKİP ET

Olay TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Olay TV'nin kapandığını canlı yayında açıkladı. Kanalın yayını Sarılar'ın açıklamasının ardından durdu.

Olay TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Olay TV’nin kapandığını Nevşin Mengü'nün prgogramında canlı yayında duyurdu. Kanalın yayını Sarılar'ın açıklamasının ardından durdu. 

Sarılar, “Cavit Bey baskı için iktidarı işaret etti. 30 Kasım’da ortaya çıkan bir kanalı kimin hedef alacağı herkes biliyor. Yayın lisans sahibi Cavit Bey. Hüseyin Köksal bir arayışa geçti. Çeşitli görüşmeler yapıyor.“ ifadelerini kullandı.

Sarılar'ın konuşmasının ardından kanal ekranı karartılarak yayın durdu. Böylece Olay TV, yayın hayatında birinci ayı dolduramadan ekranlara veda etti.

Sarılar "Olay TV'nin bütün yayın hakları, lisansı Cavit Çağlar'da. Yüzde yüz hissesi onun. Ancak Hüseyin Köksal buraya yeniden yayın hayatına başlaması için sermaye koydu. Beraber yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin Bey, Cavit Bey ile ortaklığını sonlandırma kararı aldı." ifadelerini kullandıktan sonra Mengü, bu kararın nedenin sordu. Sarılar ise şu şekilde cevapladı:

"Çünkü bu yayıncılığı daha fazla sürdüremeyeceğimizi anladık. Cavit Bey, "bana iktidardan çok büyük baskı var, devam edemeyeceğim" .

olay tv cavit çağlar nevşin mengü süleyman sarılar hüseyin köksal